Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia Z1 Compact rossz...

Sony Xperia Z1 Compact rossz minőségű a kép, vagy gyári hiba lehet?

Figyelt kérdés
Elég szemcsés képet készít,pedig elvileg 20,7 megapixeles.. Valakinek esetleg ilyen problémája volt?

2014. júl. 17. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:
25%
Sony...
2014. júl. 17. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Hülyeség. A Sony telóknak jó a kamerája.

Egyrészt: nem csak megapixelen múlik. Az iphone 8 megapixellel jobbat készít, mint bármelyik szarmszung. Most mondtam egy példát...

Másrészt: Ha sötétben fotózol, akkor a kép mindig szemcsés.

Még azt is ideírom, de szerintem nem vagy olyan hülye hogy ezt ne tudd: Jó a fókusz? Tiszta a lencse? :D

Egyébként lehet gyári hiba is...

2014. júl. 17. 23:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Küldj egy képet és megmondom természetes amit látsz, vagy hiba.

Egyébként egy ujjhegyni érzékelőtől amekkora fér a telefonokba, nem kell csodát várni. A megapixel meg nem sokat jelent. Hiába nagyobb ha az érzékelő mérete nem növekszik, csak a zaj (szemcsés kép) lesz több.

2014. júl. 17. 23:38
 4/4 anonim válasza:

VEDD LE a FÓLIÁT a KAMERÁRÓL!!!! :d

végre rájöttem, hogy mi a baja :D

2014. júl. 19. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!