Honnan rendeljem meg az xperia sp-t?
erről a webáruházról mi a véleményetek: [link]
megbízható helyről szeretném, és hogy olyat hozzanak le hogy van magyar menüje, normális garancia rá, minden tartozékával, nem ilyen lim-lom gsm-es zacskózott bemutatótelefonokat
vagy ez a b-tel is ilyen gsm-s akármi? akkor inkább rendeljem meg a t-mobiltól?
nem tudom felfogni hogy 66ért miért akar valaki sp-t venni mikor 74-75ért már nexus 4-et árulnak meg optimus G-t.
hardverilag,anyaghasználatilag,kijelzőt tekintve és szoftveresen is kenterbe verik a sony-t.
a sony meg nem bír rendszert optimalizálni,1éven belül a falhoz fogod vágni az sp-t úgy fog akadni.
nézz be az lg topikokba,nexus 4,opti G,g2 stb,semmi hibás készülék,semmi panasz max olyat találsz aminél főzott romot raktak fel és az a sz ar.
se szoftveres se hardveres gondokkal nem küzdenek sonyval ellentétben ahol kijelzők halnak meg,meg minden létező probléma elő jön.
de bízzál csak a sonyban,végül is csak minden 5dik kérdés szól itt a gyakorin is arról hogy mi a gond a sony xy.... telefonnal.
én gsm boltból vettem a telómat és nem zacskóba hozták,vagyis abban de a gyári zacsiban ahogy a gyárból kijön,abban volt a rendes doboza,minden tartozékával szépen lezárva.
több mint egy éves,csak használni kell no probléma vele.
igen de ez nem változtat semmin,nyilván van sok kivétel de mindig a többséget kell neki tehát hogy a tulajok és nem pedig 1 tulaj akinek birtokában 1 telefon van hogy vélekedik róla.
általánosságban sok a probléma a sony telókkal,én is sonyban gondolkodtam mielőtt megvettem az enyémet de nyilván valóvá vált hogy nem érdemes ragaszkodni hozzá,rosszabbul járok ha áltatom magam így szóba került más gyártó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!