Mit lehet tenni, ha a telefonom nem tud frissíteni már semmit sem, mert a belső tárhely megtelt? Ez nem volt mindig így, az elején pedig több minden volt rajt!
A szervizben újratelepítenék, amivel veszik minden, mást nem nagyon csinálnának. Látatlanul én sem tudom megmondani, hogy mivel van tele, de én előszőr szétnéznék, hogy hol kevés a hely, mi foglalhatja, mit lehet vele tenni. Valószínűleg csak szemét, de ahhoz elég hosszú idő kell, hogy ennyi összejöjjön.
A beállítások/tárhelynél, két belső tárhelyet kellene találnod. Mind a kettő összes hely / elérhető adatát írd ide le, abból el tudom dönteni, melyik tárhelyre panaszkodik. (Külön van a rendszernek és az alkalmazásoknak és külön a felhasználói adatoknak, képeknek stb.)
Érthető, még többet is írtál mint kértem. :)
Nem mostani telefon lehet, ezért ilyen kicsi a belső tároló. 800 MB lehet a rendszernek és az alkalmazásoknak, ami nem sok. Abból a tárolóból amihez hozzá tudsz férni fájlkezelővel, nem sok értelme van törölni, azon van elég hely (2 GB-ből 1,5 GB szabad). A másikhoz nem tudsz hozzáférni root nélkül, de onnan nem is nagyon van mit törölni, a rendszer stabilitását veszélyeztetné. Itt kevés a hely, 87 MB nem sok.
Adatot kell menteni (telefonköny, üzenetek és a szükséges alkalmazások) és újra kell telepíteni, így teljesen friss lesz a rendszer, nem lesz teli szeméttel. ...de csak egy ideig, ugyanis elég kevés a tárhely. A telefonon lévő képek és igazából bármi ami a 2 GB helyen van, megmaradnak érintetlenül.
Megcsinálnám, de biztos, hogy messze lakok. Neten keresztül is telepítettem már újra telefont, de ebben az esetben neked kell gondoskodnod a zárójelben felsoroltak mentéséről, amennyiben fontosak. Ha szervizbe viszed, akkor is.
Egyszerűen át kell helyezni fájlkezelővel a képeket ami a belső tárhelyen maradt, aztán a többit ami nem kell töröld le.
Utána tedd vissza az appokat a teló tárhelyére.
Android - obb mappából is másolj át mindent az sd-re.
A többi az alkalmazások szemetéből maradt rajta, úgyhogy formázd a belső tárhelyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!