Azt honnan tudom megnézni, hogy jelenleg milyen percdíjjal telefonálok, ill. milyen csomagot használok?
Figyelt kérdés
Telenor, djuice, azon belül azonban nem tudom, hogy melyik.2014. júl. 17. 07:59
1/5 anonim válasza:
Hívd fel az ügyfélszolgálatot,majd ott elmondják amire kiváncsi vagy.(Ingyenes)
2/5 A kérdező kommentje:
Felhívtam a 1220, azt mondja a géphang, hogy az 1es gombot nyomjam meg, de érintősön nem sikerül. Elő tudom hozni a számbevitelt, de hiába írom be, nem jelenik meg a zöld felvevő gomb, és csak mondja-mondja tovább az opciókat, nem tudok továbblépni, hogy az infókat megtudjam. :(
2014. júl. 17. 08:32
3/5 A kérdező kommentje:
Interneten azonban megtaláltam a módosítási lehetőséget, azonban jó lenne, ha telefonon keresztül is tudnám ezt változtatni.
2014. júl. 17. 08:38
4/5 anonim válasza:
a saját káromon tanultam meg, hogy csak személyesen szabad velük érintkezni. Bemész, sorszám, megtudod, örülsz...
5/5 A kérdező kommentje:
De biztos h személyesen felsorolják neked az összes lehetőséget? Nekem havi 1000-ftos internetszolgáltatás adtak, ami az első három hónapban volt ingyenes, és 100MB forgalom volt a limit. Neten most ezt lemondtam, mert találtam 500Ft-ért ugyanannyi adatforgalmat. Azt viszont még mindig nem tudom, hogy érintő képernyősön hogyan tudom a mellék számot hívni. :(
2014. júl. 18. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!