Szilikon tok alatt buborék?
Figyelt kérdés
iPhone 4s-re vettem szilikon tokot, de akárhányszor rárakom, alatta kis nyomástol mar ilyen más színű foltok jelennek meg, amik valószínűleg buborékok, vagy olyan mintha ratapadna. Volt mar másnak is ilyen problémája? Valami tipp a bubik legyőzésére?:D
Nem nagy dolog, de idegesít és zavar. Aki nem teljesen érti, priviben küldök róla képet.:)
2014. júl. 16. 22:47
1/4 anonim válasza:
Egy gombostűvel lyukaszd ki, a levegőt nyomd ki és hajzselé vagy valami zselés,ragadósanyaggal kend be és ha megszáradt dörzsöld le a fölöst.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom:)
2014. júl. 18. 12:28
3/4 anonim válasza:
Működött? Én itt szenvedek az enyémmel. (iPhone 5C)
4/4 anonim válasza:
ismerős, nekem is 5C, és nagyon csúnyán néz ki. valakinek bejött valamilyen módszer? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!