Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Corbyra lehet képernyő...

Samsung Corbyra lehet képernyőkímélőt rakni? Ha igen hol? Cimeket!

Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 16:39
 1/7 anonim válasza:
Ha erre a védőfóliára gondolsz, én a saturnban vettem majdnem 3000-ért. sztem nem éri meg, rondítja a telót, én megbántam
2010. febr. 7. 17:36
 2/7 anonim válasza:

Védőfólia van rajta am is tesznek rá ha újonann veszed. Nekem az addig maradt rajta amíg magától le nem jött. Az azért jó kis cucc, de 3000-ért nem éri meg.

Am ha olyan képernyőkímélőt kérdezel amit mobilon betudsz állítani rajta sztem olyan nincs. Sajna van ennek a mobilnak sok rossz pontja és hiányossága amit én sajnálok benne, hogy nincs mert nekem is hiányzik.

De tudsz kirakni háttérképet a mobilra meg menü képet.

Sajnálom azt is, hogy nem lehet témát és háttérképet rárakni. A Sony Ericcson mobilok ebben sokkal jobbak. Nekem olyan mobilom volt ez előtt, de sajna az elromlott, de megcsináltatom majd.

2010. febr. 14. 11:04
 3/7 anonim válasza:

Én is a saturnban vettem, és én is megbántam :( gondolkozom rajta, h leszedjem, de sajnálom azt a 3000-et :(

2.! hogy érted, hogy van rajta eredetileg? arra a vacakra gondolsz, ami minden új telón van, és 3 nap múlva undorítónak néz ki? vagy van rajta egy védőréteg pluszba, csak én nem veszem észre?

2010. febr. 23. 19:28
 4/7 anonim válasza:
szia! utolsó vagyok. nekem a teló a védőfólia miatt nem érzékelte helyesen az érintést, azt csinál amit akart. azt hittem képernyő-hiba, de leszedtem a fóliát és így tökéletesen működik. Szóval csak arra akartam kilyukadni, hogy előfordulhat, hogy a fólia zavarja az érintőképernyőt, ezért én nem ajánlom. Inkább vegyél bőr tokot, az megvédi a sérülésektől. én most buktam 3000-et :(
2010. febr. 24. 18:54
 5/7 A kérdező kommentje:

ti télleg nem értitek mire célzok ??? én a telóba gondoltam nem pedig védőfóliára....

az van ... uhh.. jézus :D:D

2010. febr. 26. 15:50
 6/7 anonim ***** válasza:
tudom nem erről van szó de 3000FT? hülyék vagytok már bocs... [link] Itt 200 ft sincs
2010. jún. 6. 13:41
 7/7 anonim válasza:
Nem lehet Corby-hoz képernyőkímélőt felrakni. Túl "buta" ahhoz a Corby.
2010. júl. 22. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!