Samsung Corbyra lehet képernyőkímélőt rakni? Ha igen hol? Cimeket!
Védőfólia van rajta am is tesznek rá ha újonann veszed. Nekem az addig maradt rajta amíg magától le nem jött. Az azért jó kis cucc, de 3000-ért nem éri meg.
Am ha olyan képernyőkímélőt kérdezel amit mobilon betudsz állítani rajta sztem olyan nincs. Sajna van ennek a mobilnak sok rossz pontja és hiányossága amit én sajnálok benne, hogy nincs mert nekem is hiányzik.
De tudsz kirakni háttérképet a mobilra meg menü képet.
Sajnálom azt is, hogy nem lehet témát és háttérképet rárakni. A Sony Ericcson mobilok ebben sokkal jobbak. Nekem olyan mobilom volt ez előtt, de sajna az elromlott, de megcsináltatom majd.
Én is a saturnban vettem, és én is megbántam :( gondolkozom rajta, h leszedjem, de sajnálom azt a 3000-et :(
2.! hogy érted, hogy van rajta eredetileg? arra a vacakra gondolsz, ami minden új telón van, és 3 nap múlva undorítónak néz ki? vagy van rajta egy védőréteg pluszba, csak én nem veszem észre?
ti télleg nem értitek mire célzok ??? én a telóba gondoltam nem pedig védőfóliára....
az van ... uhh.. jézus :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!