Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen kínai telefont vegyek?...

Paul91 kérdése:

Milyen kínai telefont vegyek? Elephone P8, INEW I4000S, Amoi A928W ezeket találtam olcsón de más típusokra is nyitott vagyok. Ha van tapasztalat valamelyikről arra is kíváncsi vagyok.

Figyelt kérdés
Lehetőleg minél olcsóbb 30-50ezer között legyen. 2GB ram, 5"-6" FULL HD kijelző, octa(8) magos proci, 13MP-es kamera.

2014. júl. 15. 22:16
1 2
 11/13 anonim válasza:

Az Elephone P8 amit én vettem a következő problémákkal küszködik:

- Az érintőképernyő csak 5 pontos (az enyém ráadásul wakeup gondokkal is küszködik, néha teljesen halott), és ráadásul hol túl érzékeny hol meg nem érzékeli a folyamatos nyomva tartást.

- A kamera csak 480p/24fps -ben tud videót rögzíteni

- A külső hangszóró overdriveolt, torzítja a hangot.

- A ROM nem optimalizált, sok apró bug van benne, alig vannak hozzá alternatív ROMok

- Brickelhető a készülék rom frissítéssel

- nincs support, nincs official page

Nem javaslom senkinek.

2014. szept. 1. 16:54
 12/13 anonim válasza:
namost ami baromság itt lehangzott a kedves fórumtársak részéről, az valami hihetetlen. ezeket a telefonokat ugyanott gyártják, ahol a nevesebb márkákat, ezek a mediatek chipek ugyanazok a mediatek chipek, amik egy nevesebb készülékben is lehetnének(bár inkább snapdragont használnak), a kijelző sem hiszem hogy noname lenne. elephone-ról annyit, hogy nem tartozik a legjobb hírű kínai gyártók közé, nagy kamus. szoftvertámogatás 0-val egyenlő. ami márkákkal van tapasztalatom, és megbízható masszív telefonok, amik nem kicsit odavernek a nagy gyártóknak ár/érték-ben: doogee, cubot, inew, oppo, gionee, lenovo, velük nem szokott gond lenni. az hogy a sok b**i, aki egy félbeharapott almára veri magát, fikázza ezeket a telókat, az egy dolog(nekem nincs az apple-vel baom, csak azokkal, akik nem tudnak messzebb látni, és hitelre apple-val járkálnak, de egy k***a albérletben laknak). aki egy kicsit ki akar tűnni, vagy éppen olcsón keres telót, amiknek ráadásul 80-90%-a dual simes, annak ezek tökéletes telefonok, nem kell meszire menni, egy részüket itthon is forgalmazzák, átnevezve: prestigio, wayteq, stb..
2014. dec. 14. 21:46
 13/13 szatam9a válasza:
xiaomi mi3w volt nekem a legjobb teló a világon:D aztén meizu m2 note nem annyira jött át.aztán xiaomi redmi note 2. na most ő van elég ász teló. de a mi3w volt a legjobb eddig.
2016. jan. 22. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!