Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a blackberry...

Titkos a nevem kérdése:

Mi a véleményetek a blackberry Q5-ről? Szerintetek jó telefon?

Figyelt kérdés
Sziasztok most szeretnék blackberry Q5-öt venni akinek van személyes tapasztalata kérem irja le vagy ha az egyik barátjának van és mesélt róla neki(: Minden véleményt kritikát nagy örömmel fogadok köszönöm (:

2014. júl. 15. 18:44
 1/4 b95 ***** válasza:

Nagyon jó telefon, ha illeszkednek a képességei a te igényeidhez.

Jó lenne tudni, hogy mire használnád, mert akkor konkrétan meg lehetne mondani, hogy arra mennyire slkalmas, illetve hogy azokra a feladatokra van-e jobb telefon vele egy áron.

2014. júl. 15. 18:55
 2/4 A kérdező kommentje:
hát igazából ez lehet h ciki de én csak sima telefonálás chatelésre szeretném használni meg szeretnék rá 1-2 androidos játékot tölten, neked az van? Tényleg futthatoak rajta az androidos dolgos, vibert lehet rá telepiteni nem fagy le? mert ha jól tudom nem lehet kivenni az aksiját,nekem most régebbi bb.m van és ha lefagy kiveszem az aksit és kész.
2014. júl. 15. 19:05
 3/4 b95 ***** válasza:

Arra tökéletes. Andoidos appok telepíthetőek rá.

Pl. 1Mobile Marketről. Nem szokott fagyni. (Igazából az Android sem, ha nem ótvar hardver van alatta, vagy nincs teleszórva a gyártó puszta jóindulatából mindenféle kacat app-pal)

2014. júl. 15. 19:19
 4/4 anonim válasza:
van nálunk egy eladó a családban, független, 4 hónapos, ha érdekel szólj:)
2014. szept. 1. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!