Iphone 4S mennyire lesz még időtálló?
Iphone 4S ára eléggé megzuhant a telekomnál, ezért gondoltam telefon váltásra.
Kérdésem arra térni ki leginkább, hogy ez a telefon mennyire bír majd megbirkózni az újabb ios frissítésekkel. Várható, hogy még évekig ugyanilyen gördülékeny legyen és folyamatos?
Jelenleg nem panaszkodom, van pénzem új telefonra. Nexus 5-ben gondolkozom nagyon. Azonban most van ez a lehetőség, hogy iphone 4S-t tudnék venni fele annyiért, mint amennyit egy nexusért fizetnék. Emiatt gondolkozom erőteljsen az iphoneban, mivel arról biztosra tudom, hogy megfelel a kivánalmaimnak. Mégegyszer mondom, nekem a telefonból annyi kell, hogy időtállóan smooth működést biztosítson, valamint megbízható legyen. Az iphone nem az alma szimbólum miatt kell, azt lesz*rom. Kétségtelen, hogy az egyik legjobban működő rendszer az ios, ezért akarom.
Nem teszem tele a telefonom képekkel, videókkal, játékokkal stb., engem az érdekel, hogy ezzel a hardverrel amivel egy 4S rendelkezik, 2 évig legalább marad-e ugyan ilyen smooth a rendszer, mint most. Nem lesz-e az megfigyelhető, mint a sima 4-esnél az ios7-esre való frissítésnél, hogy meg-meg zökken. Ezt szeretném elkerülni.
A nexusban azért gondolkozom nagyon, mert a munkámban nagyon hasznos egy alkalmazás(maverick), ami jelenleg csak androidra érhető el. De a dupla árat nem éri meg nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!