Sony Ericsson w880i függetlenítés?
Figyelt kérdés
Elővettem a régi Sony Ericsson w880i-met. Hát gondoltam csinálok vele ezt azt... Cseréltem rajta firmware-t, de amikor a csere után bekapcsoltam nem fogadta el a sim kártyát.. valaki, aki ért hozzá elmagyarázná nekem, hogy kell függetleníteni??? Vagy honnan szerezhetem meg hozzá az NCK kódot... Hallottam olyat, hogy lehet IMEI-ből NCK kódot számolni... Lehetséges ez?? Hogyan?? A válaszokat előre is köszönöm. :D2014. júl. 15. 02:30
1/3 anonim válasza:
VKP-val megoldható és addig marad független amíg újra nem rakod a szoftvert. Valószínű eddig is úgy volt függetlenítve.
2/3 A kérdező kommentje:
a VKP azok a patch fájlok ha jól tudom.. eggy a gond.. nem tudom patchelni.. széjjeltúrtam már a netet, de semmi megoldás.. illetve van egy, az hogy telepítem rá az executort, és azt elindítom a telón, az kifagy, majd FAR managerrel tudom utána patchelni.. de még Tmobilos kártyám sincsen, amivel el tudnám indítani a telót, hogy el tudjam indítani az executort... elvinném szervizbe is, hogy ott hátha megcsinálják, de egy büdös vasam sincs.. vagyis van, de azt egy másik mobilra szánom, amit utána szintén tanulmányozok, és ha szerencsém van az is meghal :D .. ha értesz ozzá akkor légy szives elmagyarázod hogy kell patchelni?? nagyra értékelném..
2014. júl. 16. 01:20
3/3 Alex Fly válasza:
Anno nekem nem kellett executor... A SE fórumról letöltött far csomaggalöflasheltem össze-vissza.. Igaz, mem vkpztam, csak ráugrott a t helyett a gyári szoft meg pár tuning. Acoustic és hasonlók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!