Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szükségem van egy új mobilra,...

Szükségem van egy új mobilra, milyet érdemes venni?

Figyelt kérdés

100 eurónál (30,000Ft) többet nem nagyon akarok rá költeni, eddig ilyet találtam ebben az árkategóriában: [link]

Megéri ilyet venni, vagy esetleg van valami hasonló/jobb ebben az árkategóriában?

Nem volt még okos telefonom, szóval nem nagyon vágom melyikek a jók, mire kell odafigyelni stb.

kösz előre is a válaszokat

2014. júl. 14. 23:21
 1/6 A kérdező kommentje:

itt mellette találtam egy újabb verzióját ennek a nokiának : [link]

Ahogy nézem elég sok mindenben túlszárnyalja, vajon megéri azt a +50 eurót?

A gorilla glass elég csabító dolog, azt szeretném ha legalább 3-4 évig kibírna, a mostani telóm már 5 éve megvan, és azon kívül h a külseje kopott és 1-2 dolog le van törve/kopva jól megy, illetve csak ment, pár napja elromlott a kijelző, azért kell új...

2014. júl. 14. 23:31
 2/6 anonim válasza:
[link] Esetleg ez?Nekem is ilyenem volt és már vagy 4 éve meg van és jó is csak a töltő kicsit érintkezési hibás.Most vettem egy SP-t kicsit drágább de nagyon tetszik és sokkal többet tud mint a korábbi xperiák.Amúgy Szlovákiában élsz és erről az oldalról is akarod rendelni?
2014. júl. 15. 09:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Ebben az árkategóriában ezeknél jobban nem fogsz találni. Tudásban nagyjából egyforma a két telefon, 520-on külön vannak az alsó gombok (nem a kijelzőn) és van dedikált kameragomb is, viszont 630-nak szebb a kijelzője, kicsit jobb a kamerája, Gorilla Glassos, és a 4 magos processzor miatt valamelyest jobb a teljesítménye.
2014. júl. 15. 09:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a lumia 630. 2014-ben az Xperia X8 egy vicc.
2014. júl. 15. 10:12
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen, felvidéki vagyok.

Az Xperia egy kicsit elavultnak tűnik nekem, ugyanannyiért van mint a lumia 520 ami sokkal fejlettebb..

A 630-as jön be a legjobban, de azt halottam hogy a windows phoneokra sokkal kevesebb app van mint az androidra, meg hogy nem lehet olyan szinten személyre szabni... bár őszintén nem tudom szükségem e van egyáltalán ezekre.. nem hiszem hogy sokat játszanék rajta, főleg az általános dolgokra kell.. bár ha van hasonló árba egy jó androidos...

Ez itt elvileg mind android, de fogalmam sincs mit kéne néznem rajtuk : [link]

2014. júl. 15. 12:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Valóban kevesebb alkalmazás van a windows phone áruházÁban de minden fontos és lényeges app megtalálható itt is
2014. júl. 15. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!