Szükségem van egy új mobilra, milyet érdemes venni?
100 eurónál (30,000Ft) többet nem nagyon akarok rá költeni, eddig ilyet találtam ebben az árkategóriában: [link]
Megéri ilyet venni, vagy esetleg van valami hasonló/jobb ebben az árkategóriában?
Nem volt még okos telefonom, szóval nem nagyon vágom melyikek a jók, mire kell odafigyelni stb.
kösz előre is a válaszokat
itt mellette találtam egy újabb verzióját ennek a nokiának : [link]
Ahogy nézem elég sok mindenben túlszárnyalja, vajon megéri azt a +50 eurót?
A gorilla glass elég csabító dolog, azt szeretném ha legalább 3-4 évig kibírna, a mostani telóm már 5 éve megvan, és azon kívül h a külseje kopott és 1-2 dolog le van törve/kopva jól megy, illetve csak ment, pár napja elromlott a kijelző, azért kell új...
Igen, felvidéki vagyok.
Az Xperia egy kicsit elavultnak tűnik nekem, ugyanannyiért van mint a lumia 520 ami sokkal fejlettebb..
A 630-as jön be a legjobban, de azt halottam hogy a windows phoneokra sokkal kevesebb app van mint az androidra, meg hogy nem lehet olyan szinten személyre szabni... bár őszintén nem tudom szükségem e van egyáltalán ezekre.. nem hiszem hogy sokat játszanék rajta, főleg az általános dolgokra kell.. bár ha van hasonló árba egy jó androidos...
Ez itt elvileg mind android, de fogalmam sincs mit kéne néznem rajtuk : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!