Melyik telefon a három közül?
Figyelt kérdés
samsung galaxy s3
nokia lumia 92
sony ericsson sp
és miért? nagyjából 1 forma tulajdonság de mégis melyik érné meg jobban megvenni? melyik a tartósabb stb?
2014. júl. 14. 16:21
1/9 A kérdező kommentje:
*lumia 925
2014. júl. 14. 16:21
2/9 dirtboy válasza:
hú ha
android,wp,android
nem ártana eldönteni hogy melyik rendszer is áll hozzád közelebb.
s3 régi,megakasztható, nekem ma már nem kéne
lumia 925,nem rossz ha tetszik a wp rendszer
sp,nem rossznak tűnő telefon de a sok panasz miatt én meg gondolnám a vételét
3/9 anonim válasza:
Lumia 925, meg fog kapni minden frissítést, soha nem laggol
4/9 Smittes válasza:
925 mellett döntenék, ugyanis a WP egy stabil rendszer, mely szerintem nagyon egyszerű és jól átlátható, jól testreszabható, tehát nekem elnyerte tetszésem mind a rendszer mind a telefon.
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a hozzászólásokat.
egyébként leginkább amire használatos lenne, az skype, facebook, fényképezés, netezés, néha játék. tehát nagyjából mindenre. nem volt még wp telefonom így nincs hasonlítási alapom. nem tudom, hogy ilyen procival gyors e.
Vagy esetleg tudnátok e mondani ezeknél jobb telefont kb 60E ft értékben? akár használtan is .
2014. júl. 14. 17:37
6/9 anonim válasza:
SP ne vegyél véletlen se nagyon gagyi.Nekem volt kb 3 napot vissza is vittem kicserélni minden baja volt alig ment rajta valami egy ami tetszett hogy alul voltak azok a ledek de azok is még hülyén voltak megcsinálva. :)
7/9 A kérdező kommentje:
sztem a 925 ös lesz az igazi:) köszönöm az infokat:)
2014. júl. 14. 18:19
9/9 A kérdező kommentje:
Hölgyem/ Uram magam is így gondolom:D
2014. júl. 14. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!