Akinek van LG G minije (LG-D620) megnézné, hogy pontosan mennyi a készülék belső memóriája, és megírná?
Figyelt kérdés
Most "találkoztam" egy bontatlan csomagolásúval, ami kibontás után az "ígért" 8 MB helyett csupán a felével rendelkezik. Én sem hiszem, ha nem látom. A készülék hivatalos üzletben vásárolt, garanciális stb.2014. júl. 12. 21:01
1/4 anonim válasza:
az nem MB hanem GB . es igen , nekem 3,8 gb ....
2/4 A kérdező kommentje:
igen, bocsi nem MB, hanem GB, köszi
akkor szerinted ez normális? mármint, hogy minden leírásában (lg honlap, kereskedői termékadatok stb) 8 GB szerepel és valójában csak a fele?
2014. júl. 13. 06:02
3/4 anonim válasza:
Igen normális, mivel a többit a rendszer és az előre telepített appok foglalják el.
4/4 A kérdező kommentje:
szerintem ez nem korrekt így, ha veszel egy telefont és azt írják, hogy ennyi meg annyi a belső memóriája, akkor annak annyinak is kell lennie, tök mindegy, hogy a rendszer, appok stb mennyi helyet foglal el, ennek a telónak a belső memóriája 3,84 GB és kész. A párom vett lumia 1520-at, érdekes módon annak a memóriája valóban annyi, amennyivel hirdetik. Vagy a tesóm Sony-ja, az is annyi. Sőt volt egy kezdetleges LG-m 1 GB-al és az is annyi volt a valóságban is. Szóval szerintem ez szívás így!
2014. júl. 13. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!