Samsung Galaxy S4 (I9506) vagy Sony Xperia Z1 Compact vagy LG G2 vagy Nokia Lumia 925?
Z1 compact vagy s4.Mégegyszer nem vennék windows phost.
A z1 compact tudja a legtöbbet és kicsi is vagyis még kényelmes.
Vagy vegyél z2t ami nekem is van, csak rohadt nagy.
z2 megeszi a g2-t..
ezekközül z1 compact vagy s4.
nekem i9505-öm, jó telefon. döntsd el hogy kisebb képernyő vízállóság, vagy nagyobb képernyő kell
Hát nem tudom, én mindig félek venni egy Samsung telefont. Az hogy még a kiállított darab is döcögjön a kezemben egy kis lapozgatás után... Köszönöm nem!
Vegyük sorba:
LG G2: Szép telefon, dupla nyomás feloldja. Amikor ezt a telefont használtam egy dolog roppantul idegesített: AZ EGÉSZ SOFTWARE. Ki talál ki ilyen android módosítást, roppant ronda szerintem. Persze egy rom csere és kész, na de ki akar bíbelődni ennyit rajta.
Nokia Lumia 925: Én se igazán szeretem a Windows Phone által nyújtott "gyönyört" vagy mit. Úgy érzi az ember magát, mintha vett volna egy bivaly erős hardvert, de nem tudja kihasználni kellő képen.
Maradt a Z1 Compact: Kitalálhatod én ezt ajánlom! Pont ez a telefon nem volt sokáig nálam, kb. 3-4 hét, de ez egy nagyon jó telefon! Viszont nekem az nem tetszett hogy ott van a kijelző alatt egy nagy fekete csík, értem valahova bekellet pakolni a hardware-rt, de oda szerintem tehettek volna nyomásérzékelős gombokat, mert az androidos alap virtuális gombok, csak rabolják a kijelző méretet. Szerintem dizájnra ez a telefon viszi a pálmát, de ebbe bele lehetne kötni. Nekem az S4 nőies, a G2 idétlen a gombokkal a hátulján, a Nokia sem rossz de Z1 compact a príma, szerintem nagyon elegáns!
Amit még kérdeztél:
Kijelző: IPS-LCD panel, szóval gyönyörű, a betekintési szögekkel semmi baj!
Kamera: 20,7 megapixel (tudom nem ez számít), G Lens stb. Szóval ez is nagyon jó!
Összeszerelési minőség: Nem fogsz csalódni! Sőt ez a telefon vízálló is, ezért nem kell hívni a mentőt, ha egy kis víz csöppent a telefonra.
STB.: HD felbontás, 342 ppi ha jól tudom... Egy ilyen hardware-nek gyerekjáték meghajtania a telefont, szóval döccenés nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!