Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem lehet alkalmazást...

Miért nem lehet alkalmazást telepíteni egy Galaxy s5 telefonra?

Figyelt kérdés

Nem rég vettem egy telefont|Samsung Galxaxy S5-öt| és nem engedi,hogy telepítsek rá alkalmazásokat..pedig 70GB szabad heyl van rajta.Olyanokra gondolok,mint: Facebook,Facebook Messenger,Retrica,Temple Run2,Subway Surfers,stb.

Segítség sürgősen ;) Kérlek!A telefonnal van hiba vagy a Play Árúházzal,vagy...? :/

2014. júl. 12. 14:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84GB tárhelyxDxD Nem lehet hogy van ott egy vessző és nem 84 hanem 8,4?:D Egyébként örülj hogy egyáltalán be tudtad kapcsolni.Meg is érdemled különben.Biztos hogy nem voltál beszívva amikor megvetted?Mert értelmes ember nem vesz ám klónt.;)
2014. júl. 12. 16:39
 12/20 Saavedro ***** válasza:
59%

"Nem érdekel,hogy mit gondolnak a rosszakaróim,de jó lenne,ha a kérdésre felelnétek."

Kérdés: Miért nem lehet alkalmazást telepíteni egy Galaxy s5 telefonra?

"Ha azt akarjátok mondani,hogy vegyek telefont,akkor valami tanácsadsó oldalon írkáljatok,és ne itt!"

Ez az oldal az, tanácsért jöttél. Az, hogy nem tetszenek a megadott válaszok, nem a mi bajunk. Csak ismételni tudnám az előzőeket.

Válasz: A Galaxy S5 telefonra lehet. Csak Te egy fos klónt vettél...bármily hihetetlen, de a szar klón nem minősül Galaxy S5-nek.

"Jó lenne választkapni a kérdésemre,mivel ez egy ilyen oldal." - megkaptad, szívesen...

2014. júl. 12. 17:12
 13/20 Saavedro ***** válasza:
Ez kimaradt: A Galaxy S5 telefonra lehet alkalmazásokat letölteni. Csak neked nem Galaxy S5 van. Bármilyen hihetetlen, de egy szar klón nem minősül Galaxy S5-nek.
2014. júl. 12. 17:14
 14/20 Saavedro ***** válasza:
42%
(végül csak berakta)
2014. júl. 12. 17:15
 15/20 anonim ***** válasza:
nekem is volt klon s4 minim es nekem sem engedte tolts le innen androiddrawer.com telo bongeszojebol ott nyisd meg az oldalt :)
2014. júl. 12. 17:53
 16/20 Saavedro ***** válasza:
Kérdés, hogy most a kérdésben szereplő klón androidos, vagy nem.
2014. júl. 12. 18:06
 17/20 A kérdező kommentje:

Nem kell felidézni,hogy mit írtam..

és ez egy normális válasz: nekem is volt klon s4 minim es nekem sem engedte tolts le innen androiddrawer.com telo bongeszojebol ott nyisd meg az oldalt :)

2014. júl. 12. 19:06
 18/20 anonim ***** válasza:
De ha nem is androidos akkor szabhatod, te istenbarma... Azt se tudni valójában mennyi tárhely is van a "telefonban"..
2014. júl. 12. 19:09
 19/20 A kérdező kommentje:
már megoldottam.amúgy androidos.
2014. júl. 12. 19:15
 20/20 Saavedro ***** válasza:

"és ez egy normális válasz: nekem is volt klon s4 minim es nekem sem engedte tolts le innen androiddrawer.com telo bongeszojebol ott nyisd meg az oldalt :) "

Igen, segítőkész az biztos, kár hogy nem is az volt a kérdés, hogy honnan tölts le applikációkat, de most már nem foglak szövegértés kapcsán győzködni...

2014. júl. 12. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!