Miért nem lehet alkalmazást telepíteni egy Galaxy s5 telefonra?
Nem rég vettem egy telefont|Samsung Galxaxy S5-öt| és nem engedi,hogy telepítsek rá alkalmazásokat..pedig 70GB szabad heyl van rajta.Olyanokra gondolok,mint: Facebook,Facebook Messenger,Retrica,Temple Run2,Subway Surfers,stb.
Segítség sürgősen ;) Kérlek!A telefonnal van hiba vagy a Play Árúházzal,vagy...? :/
"Nem érdekel,hogy mit gondolnak a rosszakaróim,de jó lenne,ha a kérdésre felelnétek."
Kérdés: Miért nem lehet alkalmazást telepíteni egy Galaxy s5 telefonra?
"Ha azt akarjátok mondani,hogy vegyek telefont,akkor valami tanácsadsó oldalon írkáljatok,és ne itt!"
Ez az oldal az, tanácsért jöttél. Az, hogy nem tetszenek a megadott válaszok, nem a mi bajunk. Csak ismételni tudnám az előzőeket.
Válasz: A Galaxy S5 telefonra lehet. Csak Te egy fos klónt vettél...bármily hihetetlen, de a szar klón nem minősül Galaxy S5-nek.
"Jó lenne választkapni a kérdésemre,mivel ez egy ilyen oldal." - megkaptad, szívesen...
Nem kell felidézni,hogy mit írtam..
és ez egy normális válasz: nekem is volt klon s4 minim es nekem sem engedte tolts le innen androiddrawer.com telo bongeszojebol ott nyisd meg az oldalt :)
"és ez egy normális válasz: nekem is volt klon s4 minim es nekem sem engedte tolts le innen androiddrawer.com telo bongeszojebol ott nyisd meg az oldalt :) "
Igen, segítőkész az biztos, kár hogy nem is az volt a kérdés, hogy honnan tölts le applikációkat, de most már nem foglak szövegértés kapcsán győzködni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!