Melyik telefon legyen?
Figyelt kérdés
Sony Xperia E1, Samsung Galaxy Trend+, vagy aTAB 4?
A válaszokat előre is köszi!
#mobiltelefon #telefon #Xperia #Android #Samsung #Sony #Galaxy #Atab 4 #Sony Xperia E1 #Samsung Galaxy Trend+
2014. júl. 10. 18:44
11/14 anonim válasza:
atab4en nem mukodik a prodek butter a samsung kezelofelulete pedih olyan lassu mint a szar. sony!
12/14 anonim válasza:
9essel és 10essel teljesen egyetértek.
Kedves kérdező, te vagy az a fajta, aki majd itt fog panaszkodni a gyakorin, hogy laggol a flappy bird...
Inkább örülj hogy nem biztatunk a sz*r megvételére...
13/14 anonim válasza:
aTab 4! Fél éve van olyan telóm, egyszerűen eszméletlen jó. Felbontás, fényképező,animáció gyorsaság, szín ötös. csak ajánlani tudom.:D
14/14 L.Pisti válasza:
Most jött ki az Alcatel Pop C7. 1,3Ghz QuadCore procival android 4.1el 5mpxl-es kamerával 5colos kijelzővel. Tesco-ban csak 35.000Ft. Nagyon megéri. Egyébként nekem aTAB 5C-m van de jobban jártam volna az Alcatellel. Szoval sztem azt vedd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!