Nem tudok dönteni. Melyiket vegyem meg.3 között vacillálok: Alcatel OneTouch Idol 2 S, LG Optimus F6, Nokia Lumia 635?
Figyelt kérdés
Még egy olyan kérdésem lenne... hogy a windows phone rendszer használata, mennyire nehéz? Android vagy inkább windows rendszer? Indokkal ha kérhetem. Köszönöm!2014. júl. 10. 16:49
2/5 Smittes válasza:
Wp stabilabb, fagyásmentes. egyértelmű Lumia 635
3/5 anonim válasza:
Használtam mindkét rendszert. Windows jóval hatékonyabb arra a hardverre, amire tervezték. Android mindenre feltehető elvileg, emiatt sokkal kevésbé képes kihasználni a hardvert, sokkal lassabb, nekem sokszor ki is akadt, kevéssé megbízható. WP hónapok alatt egyszer nem akadt ki, gyors. Igazából már konstrukciójánál fogva előnyösebb a WP. Mert ugyan nem fut annyi hardveren csak amire tervezték, viszont azon gyorsabb, stabilabb. Nokiához kapsz ingyen navigációt (kb. iGo szintű a cucc, ami Androidra 10-20 ezer lenne pluszban). Egyértelműen én is a nokiát javaslom inkább.
4/5 anonim válasza:
Ha még nem késő, nekem először ez az alcatel volt, de 2 napot bírt, lg f6-ra cserélték, és nagyon szeretem. A wp-ról nem tudok nyilatkozni, van, akinek nagyon bejön, van, akinek nagyon nem.
5/5 Esprimo Mobile válasza:
a wp jó rendszer csak sokaknak nem kényelmes a kezelése a droidhoz képest, és kicsit még hiányos a market-ja. Ha van a közeledben mediamarkt , ott szinte minden telot kiraknak kiprobálni. Menj be , babrálgatni a kiszemelteket, ha nemtetszene a wp, lehet akármien jó Nokia, nem lesz az igazi. Olvasgasd át a specifikáciokat és , és az ide irt véleményeket, próbáld ki az összeset, majd vedd meg azt ami a legjobban tetszik, és legtöbb pozitívum szól mellete(próba alatt tekerd fel a fényeröt manuálisan hogy lásd mit tudnak a kijelzök egymáshoz képest nyujtani gyakorlatban, nézd meg a beállitásokat számodra szükséges funkciók kezelését, ha wan wifi próbáld ki a böngészöt, tölts le egy alkalmazást, rakd fö helyre az ikonját majd töröld le. Ezek alatt megfigyelheted meik telot szeretnéd birtokolni, és nemcsak egy dobozt rendelsz kizárólag mások tanácsára hagyatkozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!