Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az ALLVIEW...

Mi a véleményetek az ALLVIEW X2 SOUL-ról?

Figyelt kérdés

Egyáltalán jó választás lenne, és megérné az árát ? Van olyan jó, mint egy híres gyártó mobilja pl. Sony, Samsung, stb., illetve tényleg nagyon kicsi az akkumulátor kapacitása ? Véleményeket, illetve tapasztalatokat várok.

Link a telóról :

[link]

2014. júl. 8. 21:44
1 2
 1/12 b95 ***** válasza:
73%

Inkább az a kategória, mint mondjuk a WayteQ.

Nincsenek vele tapasztalataim, de egyébként nem tűnik rossznak.

2014. júl. 8. 21:56
 2/12 anonim ***** válasza:
45%

kínai-román telefon, ne várj tőle túl sokat

főleg terméktámogatást, romfrissítést stb.

2014. júl. 9. 00:06
 3/12 A kérdező kommentje:
A támogatás szerintem nem jelent gondot, mivel egy hónap múlva elméletileg jön az Adroid 4.4 Kit Kat. Viszont az akkumulátor kapacitása szerintetek nem túl kicsi ?
2014. júl. 9. 12:14
 4/12 anonim válasza:
73%
Alapvetően, mikor az emberek azt mondják, hogy a kínai telefon gagyi, az általában azért van, mert nem értenek hozzá(illetve normál felhasználó). Én sem vagyok ROM főző vagy bármi ilyesmi, de szerintem a kínai telefonok igen is jók. Néha törődni kell velük, meg elég sokat fórumozni, de azon kívül ugyanazt nyújtja, mint Samsung..(egy-két funkciót leszámítva). Custom ROM-ok fixen érkezni fognak rá, még akkor is, ha megszűnik a gyári támogatás és ugyanakkora akkumlátora van, mint egy nexus 5-nek.. az bír nagyjából 1 napot, kivéve ha videózol :)
2014. júl. 27. 23:09
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem aki ért hozzá, az Kínából rendel kínait, nem olyat, ami már egy másik kézen is átmegy, drágítva azt.
2014. júl. 28. 08:08
 6/12 A kérdező kommentje:
Tehát akkor megéri megvenni ?
2014. júl. 28. 13:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Ezt nem
2014. júl. 28. 13:52
 8/12 A kérdező kommentje:
Akkor esetleg ajánlanátok valami hasonló felszereltségű telefont hasonló áron ?
2014. júl. 29. 13:33
 9/12 Nagyika1 válasza:
100%

Nagyon jó kis telefon kinézetre az egyik legszebb és hardverben is erős.

Akik korábban itt leszólták mondván kínai gagyi nem nagyon értenek hozzá.

Terméktámogatás és romok is vannak hozzá és szerintem nagyon is megéri megvenni.

[link]

2015. jan. 5. 15:43
 10/12 anonim válasza:

Lehet, hogy már nem aktuális a kérdés.

Én ezt a telefont használom. Nagyon szeretem.

Nem fagyott le még sosem. Kikapcsolni (10 percre) is havonta-két havonta szoktam, mikor eszembe jut.

Szép a kijelzője, gyors, nem akad.

Először érdekes volt a fogása, hogy ilyen vékony, de nagyon hamar meg lehet szokni.

Nem egyszer, nem kétszer kérdezték már meg, hogy mi ez, mert nagyon szép.

Az akksi bírja. Persze, ha nem egy fullos játékot játszol non-stop vele ;)

Frissítések is jönnek szépen. Nincs vele gond.

Amúgy végülis megvetted?

2015. márc. 18. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!