Beázott telefon tartózkodási helyét belehet így még mérni?
Figyelt kérdés
2014. júl. 8. 16:57
1/12 anonim válasza:
hogy? be lehet kapcsolni? túl sok ez az információ...
2/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy be lehet-e kapcsolni, mert nincs meg.Elhagytam valószinűleg. :S
2014. júl. 8. 17:46
3/12 anonim válasza:
Ha működik és volt rajta program akkor be. pl Cerberus
Ha nem volt rajta semmi akkor nem mivel se a szolgáltató se a rendőrség nem foglalkozik ilyesmivel.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem volt rajta ilyen program, de a rendőrség azt mondta bemérik ha a telefon 50ezer ft feletti értékű és az enyém márpedig az.Csak azt nem tudom hogy így hogy beázott és nem elérhető be lehet e mérni.
2014. júl. 8. 19:01
5/12 anonim válasza:
de ha nincs bekapcsolva, akkor sehogyan se fogják bemérni...egyébként az csak egy hivatali kamuszöveg, hogy foglalkoznak vele. Ha nem az Orbán Ráhel esküvőjén hagytad el, akkor nincs rá kapacitásuk, hogy keressék...ez Magyarország.
6/12 A kérdező kommentje:
Már elérhető,azt hittem azért nem volt elérhető mert beázott valahol mert itt óriási vihar volt de valószínűleg a térerő miatt volt hangpostán,mert ha kikapcsolták volna azt visszakapcsolni már nem tudják a PIN kód miatt.
2014. júl. 8. 22:13
7/12 A kérdező kommentje:
Na most így bekapcsolt állapotba én úgy tudom hogy be lehet mérni, szerintetek? A rendőrök is azt mondták hogy be mérik mert nagy értékű telefon,ráadásul még jó ismerősöm is (szomszédom is volt) a körzeti megbízott, így remélem a segítségemre lesznek.
2014. júl. 8. 22:16
8/12 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy bemérés. Felejtsétek már el.
Hetekbe telik mire kiadja a szolgáltató a rendőrségnek, hogy hol volt a telefon. A cellainfók alapján pedig amúgy sem kap az ember pontos képet.
9/12 A kérdező kommentje:
Igen a cellainfo az egy teljesen más dolog, az tényleg csak százméteres körzetet ad meg, viszont be tudják mérni ezt a rendőrség és a T-mobile is megmondta utánajártam, tehát ha nem tudod pontosan a dolgokat akkor ne okoskodj inkább és tartsd meg az i.d.i.ó.t.a véleményed! Köszi!
2014. júl. 9. 14:20
10/12 anonim válasza:
de nem fogják bemérni értsd meg...ha foglalkoznának vele, szerinted miért van az, hogy 10 lopott telefonból csak 1-2 lesz meg? azok csak azért vannak meg, mert véletlenül bemennek a rendőrök egy gsm boltba, és megtalálják...ez nálunk is így volt, pár srác, névszerint ismerve kirabolt minket...4 telóból csak 1ik ismerősömét találták meg egy gsm-nél...pedig nekem is egy 80ezer Ft értékű telefon bánta a dolgot...hidd el, 1-2 hónap múlva kapsz egy levelet, hogy a nyomozást felfüggesztik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!