Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Beázott telefon tartózkodási...

Beázott telefon tartózkodási helyét belehet így még mérni?

Figyelt kérdés

2014. júl. 8. 16:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hogy? be lehet kapcsolni? túl sok ez az információ...
2014. júl. 8. 17:22
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy be lehet-e kapcsolni, mert nincs meg.Elhagytam valószinűleg. :S
2014. júl. 8. 17:46
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha működik és volt rajta program akkor be. pl Cerberus

Ha nem volt rajta semmi akkor nem mivel se a szolgáltató se a rendőrség nem foglalkozik ilyesmivel.

2014. júl. 8. 18:23
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem volt rajta ilyen program, de a rendőrség azt mondta bemérik ha a telefon 50ezer ft feletti értékű és az enyém márpedig az.Csak azt nem tudom hogy így hogy beázott és nem elérhető be lehet e mérni.
2014. júl. 8. 19:01
 5/12 anonim ***** válasza:
de ha nincs bekapcsolva, akkor sehogyan se fogják bemérni...egyébként az csak egy hivatali kamuszöveg, hogy foglalkoznak vele. Ha nem az Orbán Ráhel esküvőjén hagytad el, akkor nincs rá kapacitásuk, hogy keressék...ez Magyarország.
2014. júl. 8. 19:03
 6/12 A kérdező kommentje:
Már elérhető,azt hittem azért nem volt elérhető mert beázott valahol mert itt óriási vihar volt de valószínűleg a térerő miatt volt hangpostán,mert ha kikapcsolták volna azt visszakapcsolni már nem tudják a PIN kód miatt.
2014. júl. 8. 22:13
 7/12 A kérdező kommentje:
Na most így bekapcsolt állapotba én úgy tudom hogy be lehet mérni, szerintetek? A rendőrök is azt mondták hogy be mérik mert nagy értékű telefon,ráadásul még jó ismerősöm is (szomszédom is volt) a körzeti megbízott, így remélem a segítségemre lesznek.
2014. júl. 8. 22:16
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Nincs olyan, hogy bemérés. Felejtsétek már el.

Hetekbe telik mire kiadja a szolgáltató a rendőrségnek, hogy hol volt a telefon. A cellainfók alapján pedig amúgy sem kap az ember pontos képet.

2014. júl. 8. 23:16
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen a cellainfo az egy teljesen más dolog, az tényleg csak százméteres körzetet ad meg, viszont be tudják mérni ezt a rendőrség és a T-mobile is megmondta utánajártam, tehát ha nem tudod pontosan a dolgokat akkor ne okoskodj inkább és tartsd meg az i.d.i.ó.t.a véleményed! Köszi!
2014. júl. 9. 14:20
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
de nem fogják bemérni értsd meg...ha foglalkoznának vele, szerinted miért van az, hogy 10 lopott telefonból csak 1-2 lesz meg? azok csak azért vannak meg, mert véletlenül bemennek a rendőrök egy gsm boltba, és megtalálják...ez nálunk is így volt, pár srác, névszerint ismerve kirabolt minket...4 telóból csak 1ik ismerősömét találták meg egy gsm-nél...pedig nekem is egy 80ezer Ft értékű telefon bánta a dolgot...hidd el, 1-2 hónap múlva kapsz egy levelet, hogy a nyomozást felfüggesztik...
2014. júl. 9. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!