Max.120. 000-ért melyik telefont ajánlanátok?
Eleinte én is így indultam neki, aztán felfedeztem a netes vásárlást.
Aztán rá kellett jönnöm, hogy a magyar boltok vackok.
Ha feladod az itthoni boltos vásárlós paradigmádat, hihetetlen jó telókat fogsz találni töredék áron.
Tényleg ilyen gazdag vagy?
Ez szép és jó, de:
Magyarországra ki is szállítják?
Magyar a telefon nyelve?
Garancia van?
És egyébként kedvezményesen vásárolhatok, mert lejárt az elõfizetésem.
az első mindenhova beírja azt a pandawill.com, ott veszel egy kínai lófaszt, ha elromlik többe kerül a visszaposta mint maga a telefon.
itthon fizess meg egy márkás telefont, egyszerűbb mint ezekkel a kínai vackokkal szórakozni.
g2-m nem volt, nekem s4-em van, ebben 1 giga a szabad ram, szerintem a g2-ben sem 600mb szabad..
igen, kiszállítják, igen van garancia, igen, a leggagyibb brazil modellben is van magyar android.
Nem tudok neked mást ajánlani, vegyél először valami egyszerűt pl itt
ailexpress
pl egy fülhalgatót, egy bögrét vagy egy akármilyen vackot.
Aztán te magad megtalálod a választ arra, miért adsz valamiért 3-4-szer annyit, mint amit valójában ér.
ÜDv.
pandawill.com
chinatronic.com
orientdeal.com
www.tinydeal.com
dhgate.com
Az imént hozzászóló társam még nem látott normális telefont jó áron.
És fogalma nincs róla hogyan vásároljon.
vettem aliexpress-ről cuccot képzeld el, de ilyen noname kínai samsunghamisítványt nem fogok.
vannak jó kínai márkák, pl. lenovo, hiába van garancia ha elromlik, többe fáj a posta mint maga a telefon..
Hazugságnak, tudatlanságnak és a valóságntól elrugaszkodott ostoba barom - sőt tudatlan - állításnak tartom az iménti hozzászólást.
Kedves kérdező, te meg nyugodtan vásárolj európai boltokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!