A mostani ún. okostelefonokba van hívásrögzítő (call recorder) beépítve?
Szükségem van arra, hogy előzetes engedélyt kérve az adott féltől beszélgetéseket -tehát a hívó és hívott fél beszédét is) rögzítsek (telefonos riportok).
Ezért keresek olyan készüléket (androidost) amivel ez lehetséges. Mely készülékek képesek erre?
40-45 ezer forint a felső limit.
Na, akkor ezért néztek rám hülyén a boltban, amikor én meg pont egy ilyen funkcióval rendelkező készüléket kerestem?
Ezt tettem meg első számúnak fontossági sorrendben.
Most egy régi Nokia C3-00 telefonom van.
Az szuperül rögzíti a hívásokat.
Csak már szegény rongyosra van használva, illetve gondoltam, hogy már okostelefont veszek, ha már készüléket kell váltanom.
Akkor hiába is keresek ez alapján?!
Akkor szívességet szeretnék kérni.
Aki tud olyan okostelefont, ami rendelkezik hívásrögzítő funkcióval (tehát beépítettel), nem szolgáltatóhoz kötött, azt megkérem, hogy írja már le, melyik készülék az? (40-45 E HUF árkategóriában).
Köszönöm szépen!
Nekem is nagyon fontos volt ez a lehetőség.Ezzel az applikációval oldottam meg,nekem tökéletesen működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!