Melyik telefon legyen? Csak T-mobile-os telefon jöhet szóba,70-90k (max) között.
Ha Windows Phone akkor a Lumia 925
Ha Android akkor Sony Z1 Compact
(A többit nem is értem hogy kerültek ide)
Ha jól tudom, a 925 már 8.1-es, így már minden tuti extrával rendelkezel.
Tudni kell, hogy a Windows Phone, nehezebben kezelhető, ugyanakkor átláthatóbb.
Én Lumia 820-at használok. Nem csak én, sokan mások is úgy vélik, hogy a 820-as a legjobb a saját kategóriájában, kellően hozza az elvárt teljesítményt. Pontosan akkora tudással rendelkezik, mint az itt felsoroltak, a különbség, hogy sokkal kedvezőbb az ára!
Ha használtan is megfelel neked (GSM-nél, személyesen), akkor bővül a kínálat, ezzel együtt spórolsz is.
Ha inkább szeretsz rivalizálni, akkor ha már ekkora összegekről beszélünk, az iPhone-t ajánlom.
Sony nem rossz, ennyi. Tudja ű amit kell, elégedett vagyok vele.
Huawei vétek lenne, felejtsd is el a No Name telefonokat pásztázni!
A Samsung a legszétesettebb Android rendszerrel rendelkezik, emellett egyikük se értékálló.
LG-t nem szeretem, nekem egyik se volt strapás. Ez persze nem jelenti azt, hogy rossz. Nézz utána.
BlackBerry, Motorola... Ezek a telefonok, aminél csak a nevet, meg azt, hogy amerikai fizeted meg.
Ajánlom, hogy kicsit szűkíts a kereten, mert nincs értelme majd egy százast telefonba ölni, hacsak nem iPhone, ugyanis az egyetlen márka, amelyik nemhogy hónapok, évek után is kiváló értéket képvisel.
Én ajánlom a GSM boltokat, ahol használtak ugyan, de magad tesztelheted a mobilokat, ráadásul a használt telefonra is jár 3 hónap garancia!
Én a Nokia Lumiát és a Sonyt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!