Lehet generálni saját telefonszámot?
Persze, lehetőséged van saját számot kérni, abban az esetben, ha az általad kitalált szám szabad.
(én legalábbis úgy tudom)
Hmm... igen, erre is gondoltam, hogy biztos valamit fizetni kell ezért, de feltételezem csak nem kérhetnek el holmi horribilis összeget a Vodafonnál...
Amúgy nincs annyi pénzem basszus, hogy mindenféle akciós izére előfizessek, a családban már mindenki 70-es, ezért veszek én is a Vodafonnál telefonszámot, mert eddig nem volt telefonom, se telefonszámom, aztán már többen rám szóltak, hogy jó lenne, ha el lehetne érni... =-)
Üsse kavics, legyen nekik gyereknap, no meg azért mostanság már én is inkább kezdem azt érezni, jó, ha van telefonom (mármint: telefonszámom), mert azért tényleg jó lenne néha elérni ezt-azt... egy egyszerű feltöltős kártyát fogok venni, aktiválom 3000 forinttal, aztán az nekem bőven elég lesz egy darabig =-)
telenor oldalán találtam erről infót:
nem aprópénz, legolcsóbb esetben is 30ezer Ft. vodafone-nál is hasonló lehet szerintem.
Az az egyedi hivoszamos dolog kicsit felrevezeto. Az arra vonatkozik, ha konnyen megjegyezheto szamot, un. "golden number"-t akarsz.
De ha egy mezei, mondjuk 1212438-at akarsz, akkor azt valoszinuleg ki tudja keresni, meg tudja nezni hogy el-e es ha nem, akkor ingyen megadja. Legalabbis T-nel igy mukodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!