Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia Z ára körülbelül...

Sony Xperia Z ára körülbelül mikorra várható 70 000 Ft alá?

Figyelt kérdés
Ha minden jól megy, 3 hónap múlva új telefont szeretnék venni, de ez az ár a plafon! A Sony Xperia Z lenne a legszuperebb, tegnap már közel járt, legolcsóbban 75 ezerért láttam, de ma megint 82 ezer a legolcsóbb. Legkorábban mikor tudnám megvenni?

2014. júl. 6. 20:23
1 2
 11/16 b95 ***** válasza:

A Desire 816 130k gyári garival, az S3 meg már régi, meg szvsz elég gagyi, már ami az anyaghasználatot illeti.

Az a klasszikus repedező biliműanyag csámcsung.

2014. júl. 7. 13:13
 12/16 A kérdező kommentje:

Ja, nem árt, ha nagy tárhely van, ezért kell a bővíthető memória, tehát Nexus 4 kilőve! :(

Gondoltam még a Huawei Ascend P6-ra is, de van 2 aggodalmam, a processzor és az akksi: a HiSilicon processzor mennyire megbízható és gyors? És 2000 mAh nem kevés egy kicsit a hardverhez? Átlagosan meddig bírja 1 feltöltéssel?

2014. júl. 11. 11:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Mire kellene annyi tárhely?

Egyébként van jópár felhő alapú tárhely, vagy veszel egy OTG kábelt (1ezresért már kapsz) és rádugsz egy 32 gigás pendriveot.

2014. júl. 11. 11:56
 14/16 A kérdező kommentje:
Igazából mindenre használnám, nem csak zenéket, képeket és videókat töltenék rá, hanem néhány játékot és filmet is, szóval kell a hely.
2014. júl. 11. 12:18
 15/16 b95 ***** válasza:

Ha fontos a nagy tárhely, akkor 75k-ért itt van ez:

[link]

2014. júl. 11. 15:42
 16/16 A kérdező kommentje:

Ha most kéne vennem, akkor szinte egyértelműen a Samsung Galaxy S3 lenne a befutó, de 3 hónap alatt biztos, hogy több másik típus is olcsóbb lesz, így most még akkor nem tudom, milyet veszek. :/

Köszönöm az eddigi válaszokat! :)

2014. júl. 12. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!