Angliában használtan vett O2-s iPhone 5S-t Magyarországon lehetséges legálisan függetleníteni/kikodoltatni, hogy tegyük fel egy magyar Vodafone kártyával is működne majd?
Figyelt kérdés
2014. júl. 6. 14:48
1/4 bp1985 válasza:
Nem. Kint lehet csak, ott is egyedül az o2 nyúlhat bele.
2/4 A kérdező kommentje:
Oh értem... Köszönöm! Hat ez nem túl jo hír :( akkor nem tudom, hogy mit tudnék csinálni, mert egy használt elektronikai cikkeket árusító kis boltban vettem es mindössze csak egy blokkot adtak róla :( akkor a konzekvencia az az, hogy nem lehet vele mit tenni, igaz?
2014. júl. 7. 00:46
3/4 Czinkóczi Márk válasza:
Szia én olcsón átvenném tőled az iphone-t, ha még meg van és ugye bár nem lehet használni szinte semmire továbbra sem.
4/4 Czinkóczi Márk válasza:
Vagy estleg el adhatokcserébe használható telenoros telefont .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!