Mi a teendő egy iPhone 5 esetében, ha a hátul lévő felső üveg (és egyben a kamera is minden bizonnyal el van törve ) levált?
Hát az én telefonomba úgy van, hogy egy speciális csatlakozóval kapcsolódik az alaplapra... (Xperia e c1505) és kb 3000ft egy kamera bele.
De egyébként ezt látni kellene h eldöntsem meg lehet e csinálni házilag.
miért nem viszed el szervizbe? van apple szerviz (almarium)
van buhera szerviz (isamurai)
ne otthon oldjad meg
Az iPhone 5-ben nincs hátul üveg. Annak alu hátlapja van.
A 4-nek és a 4s-nek van üveg hátlapja.
Küldhetnél róla képet.
Tudom hogy alu hatlapja van, de arra a ket savra gondoltam ami alul es felul is van :D az uvegbol van
Amint a kezembe kerul kuldok mindenkinek, egyenlore a noveremnel van aki estefele jon haza.
Amugy nem akartam otthon megoldani, eszem agaban sem volt ilyen gondolat, mindenkepp szervizbe fog kerulni! Mar csak az lenne a jo ha megtudhatnank h milyen fuggo egyaltalan fuggetlen-e. Egyenlore levan merulve, toltom meg nincs hozza se usb fules stb.
Ami eszembe jutott igy hirtelen.. csak iphone 5/5S tolto jo bele? Az vilagos hogy 4/4S stb nem mert mar mashogy van kialakitva az alja es a tolto de noverem occse iPad mini toltovel probalkozott es elvileg az is jo.. Nos ez szerintetek mennyire hasznos? Es melyik a legolcsobb apple szerviz budapesten?
Tuti nem lopott telefon? Elég gyanús, hogy semmi sincs hozzá.
Minden esetre ne csodálkozz, hogyha le van zárva.
Különben a kamera biztos nincs eltörve!
Annak eggyáltalán nem olyan a felépítése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!