Android játékok, ilyen elvárásokkal, részletek lent. (? )
Valaki tud ilyen 3D-s építős játékot? Kipróbáltam az " Exploration Lite " névre hallgató játékot.Elég jó volt, de amikor kilépek eltűnik az építményem, s mivel eléggé rossz telefonnal rendelkezem (Samsung Galaxy Ace I változat), ezért nem engedhetem meg magamnak hogy fusson 24/h.Az is jó lenne ha valaki elhozná nekem a teljes verziót, vagy valahogy kijátszani. Mert pénzt nem szeretnék rá költeni.Vagy esetleg valami hasonló építős jellegű játék kellene.Válaszokat előre is köszönöm.
UI.: Gugliztam a "FULL" verzió után, de nem nagyon találtam meg.
#1. Hát, figyelj, már játszottam ilyen stratégiai jellegű játékkal ami az idő múlásával eléggé unalmassá vált, s csak az időmet vesztegettem, lehet hogy valaki minden nap tud vele foglalkozni, én csak néha előveszem a teleont időtöltésnek. Már próbáltam pl.: Little Empire, stb. Más javaslat?
UI.: Köszönöm a gyors választ. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!