Milyen felsőkatefóriás telefont ajánlatok?
Figyelt kérdés
Lg g flex-et ajánlatok vagy samsung vagy valami mást. Véleményeket várok stb2014. júl. 4. 23:15
1/10 anonim válasza:
Szerintem az Lg csucsgepei eleg jok, viszont a G-flex nekem kenyelmetlenul nagynak tunik...ajanlott ugyanakkor a Nexus 5, ha Androidot szeretnel...ha nem, akkor Iphone 5.
2/10 CmPunk1111 válasza:
Iphone 5-5s éri meg legjobban az árát. Az androidok azok sokkal lassabbak mint az osszes iphone. Példa rá: haveromnak samsung galaxy s4 e van nem rég kapta én meg januárba kaptam egy iphone 4s-t és az iphone leveri akárhányszor nézzük hogy melyik tölt be hamarabb egy komolyabb játékot
3/10 anonim válasza:
iphone 5. Az iOS-szal meg fogsz elégedni, ha veszel egy iphone-t, többé nem akarsz más márkát.
4/10 anonim válasza:
Ha felsőkategóriás telefonban gondolkodsz, akkor mindenképpen iPhone 5s.
5/10 anonim válasza:
Lg G2 vagy Nexus 5. Esetleg egy HTC M8. Iphone nem éri meg, túlárazott. Felsőkategóriás telefonoknál már általában nincs számottevő különbség a sebesség terén. Persze a Samsung TW-je azért tud meglepetést okozni.
6/10 anonim válasza:
LG G pro 2 5,9" (ez a majdnem legújabb) 135e.-Ft
LG G flex 6" (ez a különleges) 120e.-Ft
Sony Z Ultra 6,4" (ez a legszebb) 110e.-Ft
az árakk saccolva.
7/10 anonim válasza:
Esetleg Lumia 925, 930, 1020, 1320, 1520? Mind csucskategorias, es az iPhone-t eleg szepen odaverik felhasznaloi elmenyben, osszessegeben.
8/10 A kérdező kommentje:
ne akarok iphonet volt már nem kell
2014. júl. 6. 00:51
9/10 A kérdező kommentje:
Samsung?
2014. júl. 6. 10:15
10/10 anonim válasza:
Nem szeretem a wp-t de én a helyedben lumia 930-at vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!