Samsung Galaxy S Advance telefonra KitKat android?
Sziasztok!
Kb. másfél éve vettem ezt a csodatelefont a trémobiltól, alapból 2.3.6-os androiddal. Nagy csodákat vártam amikor bejelentették, hogy le lehet tölteni a 4.1.2 (Jelly Bean) verziót. No de, ezután jöttek a problémák. A telefon azóta egy ***. Fagy, szaggat; tehát meg van halva.
Nézegettem neten a legújabb Kitkat verzióját az androidnak 4.4.2 vagy 4.4.3 talán.
Van itt olyan akinek ez van a telefonján, vagy még a gondolatot is elhessegessem?
Bírná e a vas, ha a jelly beannel küszködik. Még arra gondoltam, nem e a tmobile rontotta el, mert belepiszkált a sok alkalmazásával.
Köszi előre is.
Sziasztok!
Van egy S advencem és szeretném frissíteni azonban sok oldalnyi leírás és segítség után sem tudom megcsinálni.
Elsősorban a hiányzó driverek miatt egyszerüen nem találok megfelelőt ebben kérem segítségeteket.
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!