Az androidos youtube alkalmazásnak mi a baja? Nem játszik le egy videót sem. Többi lent.
Rámegyek egy videóra, és miután picit forog az a szar (vagyis betölt) kiírja hogy: "Hiba történt a lejátszáskor. Érintsd meg az újrapróbáláshoz!"
De akárhányszor megérintem ugyanaz történik...
Egyszer már újratelepítettem az alkalmazást, de nem javult meg.
Megtettem.
Újra felraktam de ugyanaz van még mindig...
Az érdekes :O
Hát akkor ROM csere/újratelepítés, jobbat nem tudok sajna mondani :(
Itt már kell majd wipeolni.
Csak ne felejtsd el a fontos adatokat lementeni...
És nem javaslod hogy megint a cm11et tegyem rá?
Vagy ha igen akkor biztos hogy újra felflasheljem ugyanazt? Nem elég a wipe?
Szerintem újraflashelheted.
Ha nem a kezdetektől fogva lett rossz, csak egy idővel lett az, akkor nem a ROM a hibás, hanem valami rossz beállítás/alkalmazás.
És szerintem nem elég a wipe..
Én ezzel egyszer beszívtam, nyaralás közben wipeoltam, mert valahogy sikerült eltüntetnem a szoftver gombokat (nekem Nexus 5-m van, szintén CM11gyel)
És asszem valami rendszeradatot is törölt a wipe, mert másodpercenként kiírt valami hibaüzenetet, alig tudtam kikapcsolni.
Várhattam mire hazaértem a nyaralásból, csak akkor tudtam PCvel telepíteni megint a ROMot.
Ha nem elég a wipe, sőt nem is ajánlott, akkor mit kéne még tenni?
Amúgy hogy kell pcről végrehajtani a dolgot? Én eddig mi dig memóriakártyáról végeztem el az akciót, de erre csak úgy kíváncsi vagyok, annyira nem fontos...
Amúgy kb a múlt héten kezdte a szarakodást, és csak a YT, semmi más!
Ja! amúgy miért nem sd kártyáról raktad újra?
Nem egyszerűbb mint összekötni a géppel?
Csak annyi hogy install zip, yes, és medzsik!
Szerintem egyszerűbb, de megint nem ez a lényeg... :)
Most az előző kommentem a fontosabb. :D
ÖNMAGÁBAN nem ajánlott a wipe, arra céloztam :D
Kell utána flashelni ROMot is (tökmindegy hogy ugyanazt vagy másikat)
Am azért nem telepítettem SD kártyáról, mert korábban letöröltem a fájlt, túl sok helyet foglalt. Külső SD-t meg nem lehet rakni Nexusba...
#17-es: Részvétem! :)
#18-as: Oké értem, köszi!
Wipe nélkül is teljes az újratelepítés? (Gondolom ja..)
Miért szokták mondani, hogy kell a wipe? Vagy az arra kell, hogy eltávolítsuk a google appeket? Mert romcsere után egyik se szokott működni(gapp)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!