NFC help. Xperia sp telefon miért nem engedi küldeni? Kiirja sugárzás megszakadt miért?
Mert össze kell érinteni a hátoldalakat, és úgy is kell hagyni ameddig nem küldte át az adatokat.
Vagy ha ez nem jó ott a bluetooth.
Mekkora fájlokat próbáltok átküldeni? Beállításokban az NFC alatt a Beam is ki van pipálva?
Az NFC csak a villámgyors kapcsolatfelvételért felelős, egyébként a fájlok átvitele bluetooth-on történik. Ezért küldés közben nem fontos egymástól néhány centire lennie a két telefonnak mint régen az infra esetében. Az NFC csak pár centit tud, a bluetooth akár 10 métert is. A Media Marktban kísérleteztem az NFC-vel, egymáshoz értintettem az én telefonom és egy kiállított telefon hátulját, rezgés, ráböktem a kijelzőre, majd az enyémen megjelenő kérdésre, hogy fogadom, utána kb. egy méter távolságból simán átjött a pár MB-os tesztkép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!