Le tudnátok írni hogy hogy lehet frissiteni az androidot?
Figyelt kérdés
samsung galaxy minim van 2.2 android van rajta légyszi segítsetek FONTOS köszi2014. júl. 3. 20:18
2/7 A kérdező kommentje:
köszi még annyit hogy itt milyen programot kell letölteni?
2014. júl. 3. 21:23
3/7 anonim válasza:
Nem kell hozzá semmilyen program,mondom,mit csinálj:
1.:csinálj egy Samsung fiókot.
2.:menj be a Beállítások [A telefon névjegye] lehetőségbe,majd ott találod a [Szoftver frissítés]-t.
3.:ide kell majd a Samsung-fiók,mert csak azután tudsz frissíteni,miután itt bejelentkeztél.
4.:sok újdonságra azért ne számíts
4/7 anonim válasza:
A "Beállítások"-róla már a telefonon kell csinálni.
5/7 A kérdező kommentje:
csináltam samsung fiókot és rámentem hogy software frissités és azt irja ki hogy nincs elérhető frissités és a haveromnak xperia minije van őneki is ezt irja ki de ő letöltött a gépre valami programot és ott meg tudja frissiteni. te nem tudsz valami programot galaxy minihez?
2014. júl. 3. 22:59
6/7 anonim válasza:
Ha a telefonod azt írja ki,hogy nincs rá frissítés,akkor azt azért teszi,mert a telefon hardveres felépítése nem jó környezet az új szoftvernek.Szerintem inkább szerezz egy újabb telefont,VAGY rootold ki(de az már megint más tészta)
7/7 A kérdező kommentje:
és hogy kell rootolni leírnád?
2014. júl. 4. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!