Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Betört az iPhone 2G-m kijelzőj...

Betört az iPhone 2G-m kijelzője. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy iPhone 2G-m, csak az a probléma, hogy betört a kijelzője, és már nincs olyan szervíz nagyon aki ezt elvállalná. Hogy tudok hozzájutni egy másik képernyőhöz? Vagy hogy tudom megcsinálni? ELőre is köszönöm!

2014. júl. 3. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem sehogy. ideje új telefont venni, hisz az iphone 2g-t 7 évvel ezelőtt adták ki.
2014. júl. 3. 14:21
 2/5 anonim ***** válasza:
2014. júl. 3. 14:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Sajnos már nem nagyon éri meg kicserélni. Nagyon régi a telefon, valóban jobban járnál egy újabbal.

Ha mindenképpen cserélni akarod azt javaslom eBayen keress képernyőt és cseréltesd ki szervizben. Ha elég ügyelnek érzed magad akkor magad is megpróbálkozhatsz vele, YouTubeon sok video van ahol lépésről lépésre bemutatják hogyan kell.

2014. júl. 3. 14:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Az az igazság, hogy lehet eljött az ideje egy cserének. Egy 3GS-t már 20.000Ft körül tudsz venni.

Ha mégis a javítás mellett döntesz, akkor itt egy link:

[link]

Átszámítva 18000Ft-ért adják az előlapot ami nem igazán éri meg szerintem.

2014. júl. 3. 14:24
 5/5 anonim ***** válasza:
18 ezret maga a telefon nem ér meg, ideje újat venni ez esetben.
2014. júl. 3. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!