Clash of Clans vagy Castle Clash?
Szerintetek melyik a jobb?
Én a Castle Clash-el szoktam játszani, de szerintem a Clash of Clans is hasonló játék, nem?
az IGG.com-os játékok szarok de a supercellesek jók a
Castle Clash nagy copy a clash of clans ről
Nekem meg van mind a kettő játék. Mind a kettő élvezetes, lényegében ugyan azok. Sokan azt mondják, hogy az IGG lemásolta a Supercellt. Véleményem szerint ez nem igaz.
Nekem jobban tetszik egy kicsivel a Castle Clash, több lehetőséget nyújt; jobban és gyorsabban lehet benne fejlődni. Több hangsúlyt fektetnek a hősökre, többféle nyersanyagok vannak benne...stb.
S ami a lényeg: a Clash of Clans a kupákra épül, ami egy szem sincs a Castle Clash-ban. Nem leszólom a Clash of Clans-et, de jobb a Castle Clash.
Csak hogy tisztazzuk! Clash of clans elott nem volt hasonlo jatek, vay csak valami nagyon alapszintu valami. 2013 augusztusban jelent meg a Clash of Clans es az volt az elso fantasy-strategy jatek. Azota kb 10+ nyomis CoC copy letezik. Parban csak a grafika eltero meg a nevek de szinte ugyanaz. De ezek bugos nyajavak.
Tehat csakis clash of clans
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!