Alcatraz6768324 kérdése:
Miért nem töltődik a telefonom, meglehet oldani házilag?
Figyelt kérdés
A töltőnek semmi baja sincs,már próbáltam több helyen is tölteni de nem megy 1%-ot sem,nemis jelzi hogy töltőn van.Eddig nem csinált még ilyet.
/SAMSUNG Galaxy Ace 3/
2014. júl. 2. 08:33
1/2 anonim válasza:
Mozgasd a kis töltőfejet ami a telefonba megy bele és talán jó lesz. Nekem is ez a bajom csak nekem Alcatel telóm/töltőm van...
2/2 anonim válasza:
Valószínű meghalt benne a panel amibe a töltő megy. Próbáld adatkábellel PC-re csatlakoztatni vagy laptopra mintha adatot töltenél fel vagy le, ha akkor felismeri a telefont és tudsz rá adatot tölteni vagy leszedni de akkor sem tölt akkor valószínű szoftverével van valami. Ha úgy sem jó semmi, akkor viszont vidd vissza oda ahol vetted és cseréltesd ki a telefonod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!