Ezt a problémát hogyan tudom kiküszöbölni?
Figyelt kérdés
Van egy telefonom, LG KP502-es, és nem tudok vele ékezetes sms-eket irni, hiába irom azt hogy ó mondjuk az elküldöttekben meg azon a telefonon amire küldöm csak rövid o lesz. Hogy tudom ezt a problémát megoldani?2010. jan. 5. 21:23
1/3 anonim válasza:
Nekem volt egymásután 2 Motorolám és mindkettő ezt csinálta. Egyikben sem találtam semmi olyan menüpontot amivel ezt be lehetett volna állítani. Én akkor arra jutottam hogy ez a Motoroláknál így van. De ezek szerint akkor az LG-nél is. Én nem tudtam sehogy átállítani.
2/3 anonim válasza:
Szia! Az üzeneteken belül átírod az írás nyelvét angolra,(lehet nálad olyasmi hogy t9 szótár vagy prediktív szövegbevitel) akkor fogja engedni a balra dőlt ékezeteket is, és ha úgy küldöd, el megmaradnak az ékezetek. Nekem Nokiánál bevált.
3/3 anonim válasza:
Szia nekem is LG KP 502 van és nekem ilyen baja nem volt lehet hogy elnyom kodtál rajta valamit nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!