Vennem kellene egy iPhone -t, de hogyan fogom tudni bekapcsolni?
Viccet félre téve. Sajnos rákényszerülök hogy vegyek egy gyors és megbízható okostelefont. Külföldre költözöm és szükségem lesz rá.
Ezek az iPhone -ok kissé bonyolult kütyük. Ha veszek pl egy független kókányolás mentes iPhone 4 -et és külföldön veszek bele egy feltöltő kártyás SIM -et akkor fogom tudni használni? Vagy ezek csak netes előfizetéssel működnek? Hogy megy ez az iPhone mizéria?
Szia!
Veszel egy független Iphonet (egyik oldalon új garival 87.000 ft) és egy kártyát. Fogod és bele teszed és müködik. Ha nem fizetsz elő netre, de van wifi az is jó. Sima telefonként üzemel, bár a legtöbb funkciója internetes.
Egy valami fontos, ha használtat veszel hogy ezeket a lépéseket az eladó végigcsinálja.
A 2-3-as 6-os nagyon fontos, de a legfontosabb a 3-as lépés.
Ha nem regisztrálja ki a saját fiókjából, akkor úgy fogja érzékelni az apple, mintha még az övé lenne.
Angliába költözöm.
Használtnál hogyan tudom ellenőrizni hogy fel van-e törve?
6 -os válaszadó: ha esetleg az eladó ezeket nem csinálta meg, én nem tudom helyette megcsinálni ugye? Kér valami biztonsági kódot vagy ilyesmit?
A letiltottal úgy tudom semmit nem tudsz kezdeni.
nem a témához tartozik: THREE sim kártya, havi 15 font, meg kell rendelni a szolgáltatást és cserébe kapsz havi 300 percet, 3000 sms-t és korlátlan netet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!