Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vennem kellene egy iPhone -t,...

Vennem kellene egy iPhone -t, de hogyan fogom tudni bekapcsolni?

Figyelt kérdés

Viccet félre téve. Sajnos rákényszerülök hogy vegyek egy gyors és megbízható okostelefont. Külföldre költözöm és szükségem lesz rá.

Ezek az iPhone -ok kissé bonyolult kütyük. Ha veszek pl egy független kókányolás mentes iPhone 4 -et és külföldön veszek bele egy feltöltő kártyás SIM -et akkor fogom tudni használni? Vagy ezek csak netes előfizetéssel működnek? Hogy megy ez az iPhone mizéria?

2014. júl. 1. 11:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%

Szia!

Veszel egy független Iphonet (egyik oldalon új garival 87.000 ft) és egy kártyát. Fogod és bele teszed és müködik. Ha nem fizetsz elő netre, de van wifi az is jó. Sima telefonként üzemel, bár a legtöbb funkciója internetes.

2014. júl. 1. 11:10
 2/11 anonim ***** válasza:
39%
Nem csak az iPhone gyors és megbízható kütyü, ráadásul egy iPhone 4 árából sokkal jobbat is tudnál venni: Lumia 925 (2010-es modell VS. 2013-as modell... frissítések i4-re már nem lesznek).
2014. júl. 1. 11:16
 3/11 anonim ***** válasza:
39%
Az iPhone-ok egyáltalán nem bonyolultak, az átlag amerikaira vannak tervezve. Nekem is van, még soha nem volt ennyire könnyen kezelhető telefonom. Nyugodtan vegyél egy függetlent, abba olyan kártyát raksz, amilyet akarsz.
2014. júl. 1. 11:19
 4/11 A kérdező kommentje:
Na és ha pl használtat veszek? Ilyenekre gondolok hogy sokan összebarmolják szoftver ügyileg (pl van ez a jailbreak vagy mi), meg pl nem gáz hogy valaki már e-mail címmel meg profillal használta? Tudok én egy használtban ilyesmit pl resetálni és tök új felhasználóként használni?
2014. júl. 1. 12:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Tudsz használt készüléken is új felhasználóként kezdeni, de olyat vegyél, ami nem volt feltörve.
2014. júl. 1. 12:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Egy valami fontos, ha használtat veszel hogy ezeket a lépéseket az eladó végigcsinálja.

A 2-3-as 6-os nagyon fontos, de a legfontosabb a 3-as lépés.

Ha nem regisztrálja ki a saját fiókjából, akkor úgy fogja érzékelni az apple, mintha még az övé lenne.

[link]

2014. júl. 1. 12:40
 7/11 Beviz Elek ***** válasza:
Hova költözöl?
2014. júl. 1. 12:49
 8/11 A kérdező kommentje:

Angliába költözöm.

Használtnál hogyan tudom ellenőrizni hogy fel van-e törve?

6 -os válaszadó: ha esetleg az eladó ezeket nem csinálta meg, én nem tudom helyette megcsinálni ugye? Kér valami biztonsági kódot vagy ilyesmit?

2014. júl. 1. 19:51
 9/11 A kérdező kommentje:
Ja és olvasgatom hogy trükköznek páran letiltott iPhone -al. Ez mit jelent? Nem fizették az előfizetési díjat és le lett tiltva a telefon? Ezt fel lehet oldani? Előfordulhat hogy eladnak így használt telefont és tehetetlen a vásárló?
2014. júl. 1. 21:13
 10/11 Beviz Elek ***** válasza:

A letiltottal úgy tudom semmit nem tudsz kezdeni.

nem a témához tartozik: THREE sim kártya, havi 15 font, meg kell rendelni a szolgáltatást és cserébe kapsz havi 300 percet, 3000 sms-t és korlátlan netet :)

2014. júl. 1. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!