Aki ért az iPhonekhoz kérem segítsen! A menü, meg kb minden nagyar ugyan, de sok app, pl Facebook, world of tanks még a game center is. Hogy állítsak mindent magyarra?
Figyelt kérdés
Próbáltam a beállításoknál, de ott minden magyarra van állítva, tehát nem tudom mi van... Valaki valami ötlet? Előre is köszönöm!!2014. júl. 1. 09:20
2/9 anonim válasza:
hát jah...bár a game centernek magyarnak kellene lennie, de a fb például nincs lefordítva.
3/9 A kérdező kommentje:
De az osztálytársamnak is magyar pesig iPhoneja van... És angolra n lehet állítani?
2014. júl. 2. 15:50
4/9 anonim válasza:
angolra lehet, nem tudom pontosan felsorolni, milyen nyelveken van még, talán francia, olasz, spanyol, japán...nemtom, de szóval magyar nincs. osztálytársaid maximum böngészőből tudják az m.facebook-ot elérni, az magyar...illetve van 1-2 nem hivatalos fb. alkalmazás, ami tulajdonképpen egy sima webview felület, és bejön rajta az m.facebook.com, 10 perc alatt lehet ilyen programot készíteni.
5/9 anonim válasza:
Először állítsd át az egész telefon nyelvét angolra, utána pedig vissza magyarra.
6/9 anonim válasza:
nem tudom ki volt az a nyomorult, aki leszavazott minket, de annak nincs és soha nem is volt iPhone-ja vagy iOS-t futtató eszköze...
7/9 anonim válasza:
ma 18:57
Ne foglalkozz az android vérpistikékkel. :) Én már hozzászoktam.
Amúgy volt már több ilyen kérdés is és ott mindig az volt a megoldás, hogy először angolra kell állítani, majd vissza magyarra.
8/9 anonim válasza:
Ilyen ez.
De egyébként a game center is csak akkor magyar (leszámítva magát az önálló alkalmazást), ha az alkalmazás, amibe integrálva van, is tudja a magyar nyelvet. Legalábbis én így figyeltem meg. Legtöbb esetben welcome back xy-t ír, nagyon ritkán írja magyar nyelven.
A facebookos dolog úgy van, ahogy előttem írták, vagy böngésző vagy más app, de biztosan nem a hivatalos.
9/9 A kérdező kommentje:
Na, ez a magyarról angolra utána vissza dolog sikerült köszönöm szépen mindenkinek!!! :) és elnézést, igazatok van, nekik is angol volt rosszul emlékeztem..:s
2014. júl. 3. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!