Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megbízható, főleg gyors...

Megbízható, főleg gyors okostelefont vadászok, tippek esetleg?

Figyelt kérdés
50-70Ft -os árkategóriában szeretnék olyan okostelefont venni, ami nem lassul be (az előző emiatt tört szét...), nem akad meg 3-4mp -re 1-1 érintés után. Egy Samsung Galaxy Trend belépő szintű telefonom volt, de gyorsabb kellene. Samsung, HTC, LG? Mit javasoltok. Árkategóriába használt készülék is belefér nekem. Ja és ezektől az óriás kijelzős (4,6"+) tégláktól a frász kiver, ha lehet olyat ne...

2014. júl. 1. 08:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Lg optimus L7 II, galaxy S4 mini, galaxy express , HTC desire 601 vagy 610, ezeket meglehet találni 70K alatt, ha jó helyen nézed. Remélem segítettem vele
2014. júl. 1. 08:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Az a baj,hogy ezek sem akadásbiztosak. Apple vagy blackberry. Azon belül is 4s vagy z10
2014. júl. 1. 08:48
 3/7 anonim ***** válasza:

androidban jelenleg nem találsz olyat ami nem lassul

ebben az árkategóriában főleg

válassz más oprendszert

2014. júl. 1. 09:20
 4/7 anonim ***** válasza:
En a Z10-et javasolnam leginkabb, esetleg ha Android, akkor Moto G egyik leggyorsabb es igencsak dicsert telefon ebben az arfekvesben.
2014. júl. 1. 09:46
 5/7 A kérdező kommentje:

Bújtam most pár órán át a Mobilaréna teszteket, picit megerősítette a fenti tanácsokat. Köszönöm a véleményeket, hasznos volt.

Erősen elkezdtem a Z10 felé hajlani. Az iPhone -al azért megpróbálok megismerkedni valahogy, bár mezítlábas parasztként azt sem tudom hol kezdjem. Másik kifejezetten elriasztanak tőle a bonyolultsága miatt.

2014. júl. 1. 10:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Esetleg Nokia Lumia 625.
2014. júl. 2. 08:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Vettem egy Lumia 925 -öt, elég jól tolja, elégedett vagyok vele. Bátran ajánlom mindenkinek.
2014. júl. 16. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!