Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha kitörtem az USB csatlakozót...

Ha kitörtem az USB csatlakozót a telefonomba hogy tudok fektenni dolgokat?

Figyelt kérdés
Kitörtem véletlenül a nokiámba a BlueToothot és mondta ismerösöm, hogy lehet olcsobb egy uj teló, mint megcsináltatni... De, nekem nem kell uj teló. Halottam valami BlueTooth Portról ami BlueTooth on ráviszi a telefonra a dolgokat. Tényleg van ilyen? És mennyibe kerül?
2010. jan. 5. 17:39
 1/3 A kérdező kommentje:
Jaj... Vagyis az USB-s csatlakozója tört ki, bocs, elirtam!
2010. jan. 5. 17:40
 2/3 anonim válasza:
2-3ezer körül van. ha laptopod van akk lehet h van rajta infra. v bluetooth. az bluetooth adapter meg usbn keresztül csatlakozik a géphez, télleg nem drága, csak lassabb mint az usb2.0
2010. jan. 5. 17:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagy,ha memkaris a teló,legolcsóbban egy kártyaolvasóval úszhatod meg. Ha microSd kell bele akkor ilyen kell neked: [link]
2010. jan. 6. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!