A lenti telefonok közül melyiket a legérdemesebb megvenni?
Figyelt kérdés
max 68000Ft-os árkategóriában szeretnék az alábbi telefonok közül egyet venni. Nekem a teljesítmény/akkumulátor/memória arány lenne a fontos, na meg ha lehet ne fagyjon sokat. De ha ezeknél ebben az árkategóriában tudtok jobbat, szívesen fogadom a tippeket. Legyetek szívesek az általatok választott telefon pro és kontráit is leírni. Köszönöm!
Igen, a link hosszú, de csak itt tudtam ezeket egy helyre pakolni: [link]
2014. jún. 30. 11:21
1/5 dirtboy válasza:
szerintem ne sajnáld azt a plusz 7 ropit és vegyél vagy nexus 4 et vagy optimus G-t.
egyik sem új de nagyon jó készülékek.
nekem opti G van,több mint egy éves és aksija nagyon jól bírja észre sem venni az eltelt időt valamint akadozni sem akadozik mai napig sem.
minden gyári rajta,nem rootoltam nem kókányoltam semmit.
2/5 anonim válasza:
Én a Samsung Galaxy S3-at javasólnám, de ha van lehetöséged rá, hogy picit többet költs akkor mára már nagyon kevéssel megpotólva S4-et is vehetsz. Nekem S3 van már több, mint 1 éve és kitünöen müködik a mai napig! Mivel kissé telefon függö vagyok, sokszor cseréltem öket és eddig ez az egy amit hosszabb távon megtartottam. Mivel nagy képernyöjü Androidos okostelefonokról beszélünk aktiv müködtetés mellett egyiksem tartsa sokat az aksiját, az enyém több folyamatosan futó alkalmazás és aktiv használat mellett 2 napot tartja az aksit, és ha nem tömöm meg plusz alkamázásokkal és nem pötyögtetem folyamatosan 24/12 órát akkor akár 3-4 napot is birja. Szerintem nagyon jó telefonon és 2 új utódja miatt már az ára is kénytelen volt lecsökkenni, szoval kispénzért jó terméket kapunk. Remélem segitettem.
3/5 anonim válasza:
Kb azt a kategoriat irtad itt ugyesen ossze, melynek a legjobbja nem is szerepel a listadon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!