Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung s5230-ra mekkora...

Samsung s5230-ra mekkora háttérkép kell?

Figyelt kérdés

240*320 vagy 240*400 ?

Nem tudom pontosan.

Ajánlhatnátok oldalakat is ahonnan DIREKT erre a telóra megfelelő képet tudnék letölteni.

És olyan legyen ami pont jó, nem kell levágni belőle,és éles kép legyen.

Előre is köszönöm.

2010. jan. 5. 17:11
 1/4 anonim válasza:

Ha megnézed, ami alapból benne van, az olyan, hogy 3 kép van egymás mellé szerkesztve, mert mind3 főképernyőt érinti.

Tehát ha te egy képet kiraksz, akkor azt "széthúzza" úgy, hogy 3 felé osztja a képet, mert tul.képp 1 nagy képernyőnek veszi a 3 főképernyőt.

Én saját magam szerkesztettem rá háttérképet.

1 kép - 240*400.

Vagyis hogy egyenlő eloszlásban legyen a 3 képernyőn, így egymás mellé kell(ene) szerkeszteni 3 db 240*400-as képet, hogy végül egy "nagy" 720*400-as 3 kis képből álló háttérképet kapj.

Hogy letölteni le lehet-e ilyet, nem tudom. Ezzel nem próbálkoztam. Inkább magamnak megszerkesztettem.

(remélem, nem írtam le túl bonyolultan) :)

2010. jan. 5. 17:29
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget. :)
2010. jan. 6. 15:20
 3/4 anonim válasza:
google 240x720 képek
2010. jún. 2. 17:26
 4/4 anonim válasza:
engem érdekelne h mivel szerkesztetted meg a képeket?
2011. júl. 7. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!