Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia lumia 625-re, telepített...

Nokia lumia 625-re, telepített fel valaki működőkepés iránytűt?

Figyelt kérdés
Nagyon sok iránytű alkalmazást telepítettem mar fel a 625-ős lumiara, de egyik sem működőt. Ha esetleg valakinek sikerült, megoszthatja velem is a siker történet. Előre is köszönöm.
2014. jún. 29. 20:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Lumia 625-ben hardveresen nincs iránytű, ezért nem működnek az alkalmazások.
2014. jún. 29. 22:25
 2/5 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló, bizonyára értesz hozza ha ilyen okosokat tudsz mondani. Azt szeretnem tudni, hogy reménytelen próbálkozni továbbra is keresni rá iránytűt.

Vagy a 8.1-en fog működni. Amúgy azt sem tudom, hogy kell telepíteni, vagy mi.....

2014. júl. 1. 08:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem, a frissítéssel sem lesz benne iránytű, ez nem szoftveres hiányosság, hanem hardveres, vagyis nincs meg a megfelelő szenzor a készülékben. GPS van, az a helymeghatározáshoz, de iránytű sajnos nincs (a többi Lumiában egyébként van).
2014. júl. 1. 09:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. júl. 1. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Hali! Az viszont érdekes, hogy az alkalmazás amit telepítettem, a kommentek között volt olyan aki azt írta, hogy L625-ön működik. Akkor ezt most nem értem. Van amelyiken működik és van olyan amelyiken nem? Van aki azt írta hogy második telepítésre jó lett. Na mindegy.
2014. aug. 10. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!