Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Lumiák tényleg gyorsak és...

A Lumiák tényleg gyorsak és akadásmentesek?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egyet. Nincsenek olyan nagy igényeim, általában amire használom a telefonom: zenehallgatás, facebook, email, egyszerű játékok, sms, fényképezés. Most samsungom van, eleinte tök jó volt, de mostanra olyan szinten belassult hogy földhöz vagdosnám (másfél éves), állandóan akad, mindenre várni kell.

A nokiákról olvastam hogy jól vannak optimalizálva és gyorsak, ez igaz? A Lumia 625-öt nézegetem nagyon, azzal a fent említett dolgokat lehet akadásmentesen, gyorsan, fagyás nélkül csinálni? (egyszerre max 2-t)

2014. jún. 29. 15:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
90%
Androidos telót soha az életbe nem vennék többet, mint írták előttem, folyamatosan újraindult, és 1000 olyan gagyi alkalmazás volt rajta aminek a feléről azt sem tudtam mi az. Lumia 625-be az életbe nem nyúlnék bele, de nincs is rá szükség, nekem is az van, és nagyon szuper. Nem akad, nem fagy, és nekem is lassan 1 éve megvan, olyan hibája volt hogy újraindult, de az az én hülyeségem volt,amiért "kiakasztottam" (ráraktam egy nagyobb mixet, és nem fért rá az egész, mikor "vége" lett a számnak csóró telefon megbolondult,amióta letöröltem a zenét és ráraktam normálisan,semmi baja)
2014. júl. 2. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!