Jó a Hauwei, mint telefonmárka?
Figyelt kérdés
Most készülök venni egy Hauwei Ascend G630-as telefont, megérné? Megbízható telefonok a Hauwei-ek?2014. jún. 28. 19:54
11/13 anonim válasza:
Egész jó! 10/8-ast adnéd neki... Eleinte gyorsabb, de ha megterheled kicsit lassul.. nekem eddig egy samsungom volt.. az igaz, hogy gyorsabb volt, de szinte ugyan ez... Ráadásul hanem az számít, hogy 4 mp-cel elöbb töltsön be akkor nem a 120.000-res samsung s4 minit kell venni (ha annyiért megkapod) hanem a huawei-t. Én elégedett vagyok az én y300-asommal :)
12/13 anonim válasza:
Megvetted végül? Milyen? Én is most készülök venni, de félek tőle...
13/13 HeMaID válasza:
Nekem Hauwei Ascend y300 telefonom van nekem nagyon tetszik elég jó telefon szerintem vegyél. Előző telefonom samsung galaxy pocket neo és samsung galaxy y mind a kettőt veri szerintem.A Hauwei pedig jól kinéző sokat teljesítő mobileszközöket ad ki.
Nekem nem lassú,nem is fagy le mondjuk én nem is töltök minden szart rá mint mások ezért se megy tönkre. Szóval csak ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!