Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 5s vagy Sony Xperia...

IPhone 5s vagy Sony Xperia Z1? (érveljetek légyszi)

Figyelt kérdés
Az iPhone nála csak akkor jöhet szóba ha kb annyiért tudnám megvenni mint a Sony-t..szóval ilyen 150k alatt

2014. jún. 28. 15:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
57%

Nekem iPhone 5S van, nagyon elégedett vagyok vele. Szép, gyors, nekem megfelel, szeretem az iOS-t.

A Z1-ről nem tudok sokat, de ezt megelőzően Androidos telefonom volt, és nagyon jó döntés volt a váltás, nekem sokkal jobban tetszik az iPhone és az iOS. Az Android lassabb volt, akadozott.

Persze lehet, hogy valakinek más a véleménye, ezt tiszteletben lehet (és kell) tartani. Tehát szerintem döntsd el, hogy iOS vagy Android, és így vedd meg a telefont.

2014. jún. 29. 16:42
 12/21 anonim ***** válasza:
29%

Iphone 5S.

Fejlettebb,újabb,jobb.jobb képeket csinál nappal és éjjel IS,jobb anyaghasználat,hosszabb(4év) támogatottság,nem fagy le,mint a Z1 kb.fél év után...soroljam még?

Döntsd el hogy az kell hogy 2 év (max) támogatás,személyreszabhatóság,akadozás, VAGY zártabb,de sokkal jobb rendszer kell.én iphone 5S mellett döntöttem-ipad air mellé a legjobb a 16gb-s iphone és a 128gb-s ipad air,én így használom(meg még egy Mac Pro,így nagyon fasza minden!

2014. jún. 29. 16:50
 13/21 anonim ***** válasza:
15%

"A z1 a nagy kijelző és a jobb kamera miatt. "

Az iPhoe 5s kamerája egyértelműen jobb, mint bármelyik Xperia Z-é, nem a 20 megapixel az, ami számít.

A kijelző tekintetében sem túl jó a Z1, még TFT paneles, nem IPS, mint az iPhone, vagy a későbbi Xperia Z1C vagy Z2.

2014. jún. 29. 17:06
 14/21 anonim ***** válasza:
60%
Attól még a Z1 a jobb, és nem a 20 megapixel miatt.
2014. jún. 29. 17:13
 15/21 anonim ***** válasza:
12%

"Attól még a Z1 a jobb, és nem a 20 megapixel miatt."

Nézegess tesztfotókat: Z1 vs iPhone 5s.

2014. jún. 29. 17:21
 16/21 anonim ***** válasza:
48%
Fogd már fel, hogy az iPhone sokkal jobb! Próbáld ki, és akkor majd talán megérted! HA meg még egyszer sem fogtad a kezedbe egyik iPhone-t sem, akkor meg maradj csöndben, mert nem tudom hogy mihez hasonlítasz!
2014. jún. 29. 17:25
 17/21 anonim ***** válasza:
46%

Gondolkodj már!

300ppi felett nem látsz pixeleket,szóval felesleges,csak parasztvakítás.a felbontása tényleg jobb,de nagyobb is.

A kamera:éjjel sokkal jobb képeket készít az 5S-amúgy meg a fényrekesz nagysága is számít,nem a megapixelek száma alapjan kell dönteni.ennyit erről,de támogatottságban iphone a nyerő-amúgy a Z1 rosszabb képeket csinál,nézd csak meg:)

2014. jún. 30. 08:32
 18/21 anonim ***** válasza:
60%
Megnéztem. 8 megapixeleshez képest egész jó képeket csinál az iPhone, de a Z1 még mindig jobbakat. És ezt úgy írom, hogy utálom a Sony-kat.
2014. jún. 30. 13:48
 19/21 anonim ***** válasza:
"300ppi felett nem látsz pixeleket" - nem azért de szerintem 254 ppi a minimum, ahol már nem lehet látni őket, de nem tudom, hogy jön ez ide, mert az iPhone 320 ppi fölött van, a Z1 pedig bőven 400 ppi fölött, szóval ez itt most nem igazán lényeges érv!
2014. jún. 30. 14:35
 20/21 anonim ***** válasza:
24%

Ok.

És támogatottságban,megbízhatóságban,akadozás terén melyik a jobb?

Támogatottság iphone(4év);megbízhatóságban iphone-nincs sok baj vele(egyáltalan nincs);nem lesz akadozás,3év múlva sem.-sonynál kb.fél év után lesz...

Ennyit a Sonyról...meg az egyik osztálytársam vett egy Z1-est és beázott,nem medencében,hanem csapban-annak ellenére hogy vízálló.-ami gáz-.-

2014. jún. 30. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!