Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket válasszam? Lg G...

Melyiket válasszam? Lg G Flex, Lg Nexus 5, vagy Lg G2

Figyelt kérdés

Mindegyik kinézete tetszik, bár a Nexus anyaga, egy kicsit jobban, a másik kettőénél. Az G2-nél és G Flex-nél tetszenek a hátlapi gombok.

És lenne pár kérdés is:-A Nexus kamerája jó?

-A G Flex kap Kitkat-et, és az Android L-t megkapja majd a G2-vel együtt?

2014. jún. 28. 14:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki ezt venné. A Xiaomi és a társai sosem fogják utolérni a nagy gyártókat.
2014. jún. 28. 22:38
 12/16 anonim ***** válasza:
A Xiaomi egy feltörekvő gyártó. Megéri az MI3 (folyamatosak rá a frissítések, kaár hetente) és MIUI kezelőfelület az egyik legjobb. De én az Oppo Find 7-et is megnézném.
2014. júl. 1. 21:23
 13/16 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam, de az ugyanannyi, mint az Lg-k, és netről kell rendeljem
2014. júl. 2. 16:03
 14/16 b95 ***** válasza:

Hát 4 évig egyik sem fog frissítéseket kapni, az egészen biztos.

Ha nem túl nagy neked a G Flex, akkor szerintem azt vedd.

De vásárlás előtt szerintem menj el mondjuk a MediaMarkt-ba, és tapogasd meg őket, hogy melyik milyen külsőre. Sebességre úgy is kb. ugyanaz mind, szóval a mérvadó alapvetően a külső lesz.

2014. júl. 8. 18:25
 15/16 Fules2006 válasza:
szerintem G2 jobb a felbontása mint a flexnek.
2014. júl. 8. 18:53
 16/16 anonim ***** válasza:

Én a g2 venném magamnak nekem a g flex túl nagy lenne de lénygében ugynaz mint a g2, nexus frissítések szempontjából a legjobb de az akkuja gyengébb mint a másik 2nek, szerinten tehát g2 kivéve ha még nagyobb kijelzőt szeretnél akkor g flex de a 6col már kicsit kémyelmetlen telefonnak.

Remélem segítettem.

Ui.: kínai telefont nem vennék

2014. aug. 6. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!