Samsung galaxy ace 3 LTE jó telefon?
Figyelt kérdés
35 ezerért tudnám megvenni újonnan,a z s3 minin gondolkozok még,mert annak jobb a kamerája,viszont az 10 ezerrel több.Megéri az ace 3?2014. jún. 28. 12:22
1/13 anonim válasza:
Nagyjából egyazon szinten vannak az s3 minivel. Egy strapabíró, megbízható középkategóriás telefon. Természetesen vannak sokkal erősebb középkategóriás telefonok, de az árukban is meglátszik. 35 ezerért az ace 3 jó komprumisszum, persze nem kell csodákat várni tőle. A csúcs játékoknál érezhető lesz egy kis szaggatás.
2/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :) egy ismerősömnél kipróbáltam az ace 3-at és azt vettem észre,hogy ha pl belépek az üzenetekbe,akkor vár 1-2 mp-et mire belép.ez más telefonoknál is így van?
2014. jún. 28. 12:33
3/13 anonim válasza:
Nem. Más telefonoknál többet kell várni. Főleg a Sony készülékek esetében.
4/13 anonim válasza:
Nem jó! Lehet hogy az LTE megfog benne, de a telefon maga nagyon rossz, tudom mert egyik ismerősömnek is ilyen van! Amúgy az s3 mininek miért jobb a kamerája? Ugyanazt tudja de mindegy... Én inkább az S3 Minit választanám! Bár ilyen olcsó telefonokkal nincsen tapasztalatom, de jobbnak tűnik, amilyen meg az ace 3, és az ablakból dobnám ki
5/13 A kérdező kommentje:
akkor nézz utána pl mobilarénán,hogy miket írnak a kamerájáról...akkor meg tudnád indokolni,hogy miért olyan rossz telefon az ace 3?
2014. jún. 28. 12:59
6/13 anonim válasza:
mondom, tapasztalat :) de ha nem hiszel nekem, akkor tapasztald meg!
7/13 anonim válasza:
Ez olyan mintha azt kéne tapasztalnia hogy a Sony Xperia E1 jó telefon. Lehetetlen.
8/13 anonim válasza:
az egyik válaszolónak látszik hogy valami csúcskatekóriás telefonja van, így persze érthető hogy miért fikázza, ha jól megnézed 35 ért simán veri még a drágább telefonokat. nagyon jó ár/értékű telefon. és a nagyobb játékok is jól futnak rajta pl: fifa 14, need for speed mw. ui.: akinek több pénze van úgyis egy 100 k feletti telefont fog venni akinek meg ennyi pénz jut most rá az rá fog döbbeni hogy ennél több pénzt felesleges kiadni egy készülékért.
9/13 A kérdező kommentje:
igazából amire használnám,az telefonálás,netezés,fényképezés,meg pár app.játszani nem szoktam
2014. jún. 28. 18:38
10/13 anonim válasza:
Akkor meg főleg jó vétel, bár a kamerának még volna hova fejlődnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!