Melyik jobb a samsung i8910 vagy az lg bl40?
Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 20:36
1/9 anonim válasza:
Nos. Egyértelműen az i8910 melett döntenék. Én is néztem az LG BL40-et, de olvasgattam utánna, és nem jött be. Nagy kijelzője van az tény, meg van rajta osztott képernyő, de viszont sajnos nincsen operációsrendszere, a kamerája gyengébb a HD-val szemben..
De itt van két teszt a két készülékről:
LG BL40: [link]
Samsung i8910 (Omnia HD)
Remélem minden esetben ízlésed szerint döntesz, és megfelel neked a telefon olyannak amilyennek elképzeled.
Üdv.: Egy HD tulaj.
4/9 anonim válasza:
Egyiket se! ha jól tudom a Samsung nagyon gyorsan tönkre megy!
9/9 anonim válasza:
Nekem HD-m van, és az LG is jó telefon, de hozzá képest babatelefon. Komolytalan a kettőt összehasonlítani. Haveromnak LG-je van, és gyorsaságban olyan esélytelen a HD-mel szemben, mint egy fél lábú sündisznó a turbólada ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!