Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha veszek új telefont a...

Ha veszek új telefont a tmobilenál, amibe microSIM kell, és nekem "nagy" simkártyám van, kicserélik?

Figyelt kérdés
Ez hogy működik? Nem akarok új díjcsomagot, új számot, új előfizetést, csak készülékcserét, akkor adnak új sim kártyát amihez ugyanaz a szám?
2014. jún. 25. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia. Vagy az, vagy belerakják egy SIM lyukaztóba és ott levágják a szélét. És ezzel rögtön micro SIM mérete lessz!

Man

2014. jún. 25. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, kapsz egy új SIM-et, amelyet neked kell aktiválnod. Felhívod a megadott telefonszámot, azonosítod magad, bediktálod az új SIM-en lévő hosszú, színséma miatt nehezen olvasható számot, és mire végére érne az ügyfélszolgálatos munkatárs az új promóciók ismertetésének, meg fog szakadni a vonal (ha régi SIM-mel hívod), és az újat tudod használni. Egyenleg, díjcsomag, telefonszám természetesen változatlan marad.
2014. jún. 25. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:
kivágják méretre...0,5perces meló..
2014. jún. 25. 21:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Kivágással az a gond, hogy ritkán nem sikerül jól, és rosszul fog érintkezni a SIM, minden hülye problémát okozva. Mivel a T-nél veszi a telefont, emiatt ingyenes a SIM csere, én nem vacakolnék vagdosással.
2014. jún. 25. 21:54
 5/5 A kérdező kommentje:
értem, köszi :)
2014. jún. 25. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!